Storemanager (m/v)
Konvert Interim Diegem
Sint-Stevens-Woluwe, BE
3 dagen geleden

Profiel

Je start de ochtend met het bepalen van de benodigde personeelscapaciteit voor de komende maanden op basis van de nieuwste bezoekersforecast.

Je ziet het als een uitdaging en bent trots als ook die puzzel opgelost is. In de middag heb je een meeting met je Assistent Shopmanagers.

Samen analyseren jullie de resultaten van afgelopen maand. Het valt jullie op dat de laatst maand de NPS score stabiel is gebleven.

Dat is natuurlijk mooi, maar in het kader van elke dag een beetje beter' bedenken jullie samen een plan om de NPS score de komende maand te gaan verhogen.

Er komen mooie initiatieven uit de koker en je kan niet wachten om hier mee aan de slag te gaan!

Aanbod

De administratieve en boekhoudkundige opvolging van de verkoopeenheid realiseren of de gegevens aan de betreffende dienst overmaken.

De organisatie van een verkoopeenheid ontwerpen en toepassen (uurroosters, materiaal, ...). De gegevens over de activiteiten van de dienst of de organisatie opvolgen en analyserenEen vooruitgangstraject voorstellen.

De producten ontvangenDe levering met de bestelbon controlerenProducten opslaan of in afdelingen plaatsen. De verkoopruimte inrichten en de producten in de vitrines, etalages, .

 • uitstallen. De verkoopeenheid opruimen, schoonmaken en in orde brengen. De voorraad opvolgen, tekorten vaststellenBestellingen plaatsen.
 • Kassahandelingen uitvoeren (kassabedrag afrekenen, geld storten bij de bank, ...). Klanten adviseren en informeren over productenProducten verkopen

 • Mooie verloning* Extra legale voordelen* Interne opleidingen zodat je een echte expert kan worden* Personeelskorting* Een geweldige werkomgeving en werksfeer* Heel veel uitdagingen en tevens ook ruimte voor innitiatief
 • Vereiste kwalificaties

 • Bachelor werk- en denkniveau* Minimum 3 jaar ervaring als leidinggevende in de retailbranche.* Je spreekt vloeiend Nederlands en hebt een goede kennis Frans.
 • Je hebt sterke affiniteit met consumentenelektronica.* Je hebt een proactieve houding ten aanzien van mogelijke verbeteringen van het winkelconcept- en -processen.
 • Je hebt uitstekende commerciële vaardigheden.* Je hebt een sterke en motiverende persoonlijkheid; je inspireert je team elke dag een beetje beter te worden.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier