Trade Marketing Specialist
La Lorraine Bakery Group
Erpe-Mere
5 dagen geleden
 • Voor ons Benelux-departement van de business unit Frozen, zijn we op zoek naar een Trade Marketing Specialist Foodservice Belux.
 • Samen met je collega ben je een essentieel element in de uitrol en de verdere ontwikkeling van onze de lokale commerciële strategie, specifiek gericht op het foodservicekanaal voor onze B2B-merken, La Lorraine en Panesco.

  Jouw taken

  In samenwerking met de sales teams, definieer je het correcte portfolio voor de verschillende foodservice-kanalen (horeca, convenience, bakery, social & commercial catering, wholesalers) , met als doel de vooropgestelde groeidoelstellingen te bereiken.

  Je zet concrete acties op om onze klanten te informeren en te inspireren : bvb. newsletters, catalogen, events, workshops Je werkt ook het marketingmateriaal uit rekening houdend met de specifieke noden van de verschillende foodservice-kanalen : je werkt promoties en instore acties uit, realiseert POS-materiaal en sales support en begeleidt het salesteam in het gebruik hiervan Daarnaast vormt ook de organisatie van onze deelname aan lokale beurzen een deel van je takenpakket Samen met de group catgory managers ontwikkel je voor het kanaal foodservice het juiste assortiment afgestemd op de specifieke behoeftes in foodservice.

  Je gaat proactief op zoek naar nieuwe ideeën om de klantentevredenheid te verhogen en het marktaandeel te doen groeien. In deze rol rapporteer je aan de Marketing Manager Foodservice Benelux.

  Jouw profiel

  Je hebt minimum een Bachelordiploma op zak en hebt reeds enkele jaren ervaring in een marketingrol (bvb category management, shopper of trade marketing) Je bent een echte foodie, met een passie voor bakkerijproducten Resultaten behalen is een belangrijke drijfveer voor jou Initiatiefnemen is je op het lijf geschreven en je bent actiegericht Je spreekt en schrijft vlot Nederlands, Frans en Engels

  Ons aanbod

  In deze functie maak je deel uit van een departement waarin het foodservicekanaal een cruciale rol speelt in onze strategie en door jouw acties kan je reële impact creëren op de groei van onze business in de Benelux.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier