Group Manager Warehouse
Scania
Oudsbergen, Limburg, België
1 dag geleden
source : Jobat

Als Group Manager creëer en ondersteun je een stimulerende en positieve werksfeer en coach je jouw teamleaders zodat de medewerkers hun capaciteiten ten volle kunnen ontplooien.

Samen met een Warehouse Engineer werk je aan de lange termijn procesontwikkeling van de zones waarvoor jij verantwoordelijk bent en dit over de shiften heen.

Je controleert en evalueert de magazijnprocessen op hun efficiëntie en zorgt voor permanente procesverbetering. Je werkt mee aan het bepalen en behalen van doelstellingen op het vlak van veiligheid, kwaliteit, klanttevredenheid en productiviteit en bewaakt mee of de gestelde objectieven gehaald worden.

Je realiseert dit samen met een collega Group Manager.

Deze functie is in nachtshift, maar de uren kunnen flexibel gestuurd worden : er is zeker ruimte voor overleg overdag.

Je bent in het bezit van minimum een bachelor diploma en hebt ervaring in enerzijds leidinggeven en anderzijds logistiek.

Als ervaren coach ben je in staat om constructief samen te werken en je team op een inspirerende manier te motiveren tot goede prestaties.

Je bent analytisch en hebt organisatorische vaardigheden. Je bent open en eerlijk en tegelijk ook tactvol en discreet. Je kan je vlot uitdrukken in het Engels.

Wij bieden een boeiende job aan binnen een stimulerende werkomgeving in een internationale context. Je kan rekenen op een marktconform salaris met talrijke extralegale voordelen en interne opleidingen.

Groeimogelijkheden en verdere ontplooiingskansen zowel op lokaal vlak als binnen de internationale organisatie worden aangemoedigd.

Andere

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier