Back and front end developer (Shopify) - Regio Gent
clearXperts
Gent, Belgium
3 dagen geleden
source : Experteer

Back and front end developer (Shopify) Regio GentGeplaatst op 21 sep 00 : 00uin andere-wp - nl, Junior (0-3 jaar ervaring) - nldoor Elisabeth Muylaert0 Reactie'sOrganizationOnze opdrachtgever Sylphar is een jonge organisatie uit het Gentse met focus op ontwikkeling en marketing van gezondheids en cosmeticaproducten die internationaal verkocht worden Kernwoorden zijn innovatie, drive en groei! Voel jij je aangesproken en wil je mee aan de digitale kar trekken?

FunctionJij staat technisch sterk en bent in staat om de consumentenervaring bij het online shoppen sterk te verbeteren door het optimaliseren van de webshop.

Verder beheer je tal van projecten en bied je technische ondersteuning bij de lancering van nieuwe campagnes en merken. Als technische wizard zorg jij ervoor dat alle creatieve ideeën uitgevoerd kunnen worden.

RequirementsJe hebt ervaring in development, zowel front end als back end. Dankzij jouw ervaring binnen E commerce kan jij de juiste technische input leveren om de vooropgestelde groei te realiseren.

Ervaring met Shopify is een stevige troef. Verder past je karakter binnen een dynamisch, innovatief en snel groeiend bedrijf.

OfferSylphar is een aantrekkelijke internationale KMO, je werkt binnen een dynamische, sterke en groeiende omgeving waar je alle kansen kunt krijgen.

Het bedrijf is financieel stabiel en gelegen in het Gentse. Jouw inzet en knowhow wordt beloond met een degelijk salaris en een pakket extra legale voordelen, maar in eerste instantie kies je vooral voor het bedrijf en de mogelijkheden die zij bieden.

Information+32 (0)471 88 46 02ApplicationElisabeth MuylaertSolliciterenDelen op : LinkedInTwitter

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier