Verkoper slagerij
Jobs4shops
Oostende, BE
4 dagen geleden

Onze klant is een gekende slagerij aan derand van Brugge. Je kan er heel wat culinaire bereidingen panklaregerechten en vers vlees vinden.

Daarnaast is er een grootassortiment aan kaas. De slagerij werd reeds bekroond met meerderekwaliteitslabels.

Functiebeschrijving

Jouwtakenpakket als verkoper in de slagerij in Brugge bestaatvoornamelijk uit het bestellen en afrekenen van klanten aan detoonbank.

Ook het aanvullen en onderhoud van de winkel hoort erbij!Af en toe een kleine bereiding maken in het atelier kan ook totjouw verantwoordelijkhedenbehoren.

Functie-eisen

Benjij op zoek naar een deeltijdse job van 25 uur per week (of meer)?Bestel je graag klanten met een glimlach? Heb je reeds ervaring meteen snijmachine? Ben je een "foodie"? >

Dan kom je zeker inaanmerking voor de vacature als verkoper in de slagerij te Brugge.Bel ons gerust op : 050 44 62 51 of stuur ons een e-mail naarbrugge.

shops2 accentjobs.be Nienke en Katy helpen je met veelplezierverder!

Arbeidsvoorwaarden

Wijbieden jou als verkoper slagerij te Brugge een deeltijdse job vanongeveer 25 uur per week (dit is bespreekbaar). Je werkt halvedagen van 5 uur dit presteer je in de voor-of namiddag.

Ookweekendwerk is een vereiste dit in eenbeurtrolsysteem.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier