vrachtwagenmechanieker
Accent
Dendermonde, BE
4 dagen geleden

Onze klant is een transportfirma, gelegen te Dendermonde.Met hun 28 jaar lange expertise zijn zijn uitgegroeid tot een sterk familiebedrijf.

Functiebeschrijving

Je bent mee verantwoordelijk voor het onderhoud en herstellingen aan de trekkers en opleggers van de merken Krone, Scania, en Volvo.

Je kan zelfstandig banden vervangen, remmen testen, oliefilters vervangen, naar de keuring rijden hiermee en werkfiches invullen.

Wekelijks op vrijdag middag sta je in voor het onderhoud en poetsen van de trekkers en opleggers, hiervoor hebben we een carwash ter beschikking.

Functie-eisen

Sleutelen heeft voor jou geen geheimen meer.Je kent het reilen en zeilen in de garagesector, en voelt je hier helemaal in je vel.

Je hebt geen schrik om de handen uit de mouwen te steken.Je werkt in flexibel uurrooster van 38u / week, met zaterdag voormiddag van 8u00 -12u00 (1 / 2 weekends)Er is een mogelijkheid om je rijbewijs CE te behalen.

Arbeidsvoorwaarden

We bieden je de kans om je te ontwikkelen tot een volwaardig vrachtwagenmechanicien in een familiale omgeving.We bieden je alsook de kans om je rijbewijs CE te behalen op termijn, waardoor de kansen als vrachtwagenchauffeur bij ons ook mogelijk zijn.

We bieden je flexibele werktijden, en bij goede evaluatie een vast contract.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier