Begeleider Azuur / Violet: kinderen-jongeren met een matig verstandelijke beperking
O.C. Clara Fey
Brussel
1 dag geleden

Omschrijving van de vacature

Heb je een hart voor kinderen en jongeren met een matig verstandelijke beperking en bijkomende ondersteuningsnoden? Wil je werken in een woongroep te Sint-Job-in-'t-Goor?

Solliciteer dan als begeleider voor Azuur / Violet!

OC Clara Fey zoekt :

Een enthousiaste begeleider die een actieve bijdrage levert in onze voorziening. Ben jij een proactief en communicatief begeleider, dan hebben wij voor jou een leuke baan.

Wij zoeken voor woongroepen Azuur en Violet een begeleider die een pedagogische professionele relatie wil aangaan met onze cliënten.

Dit ga je doen :

Je gaat op stap, je ontmoet, je ontdekt, je groeit.

Je wordt tewerkgesteld in woongroep Azuur / Violet - een woongroep voor kinderen en jongeren met een matig verstandelijke beperking en bijkomende ondersteuningsnoden.

Je zal mee instaan voor het organiseren van het woongroepgebeuren. Je wordt ingeschakeld in praktische en psychosociale ondersteuning.

Kinderen en jongeren bij Violet en Azuur spelen graag bv. creatieve activiteiten, voetbal,.. Je biedt groepsgerichte ondersteuning en begeleiding.

Je zal dan ook mee een positief zorgklimaat ontwikkelen. Je werkt graag samen met de ouders van cliënten, als actieve partners in de begeleiding.

Door gedrag in een perspectief van emotioneel (on)welbevinden te plaatsen, ben je in staat steeds de persoon achter het gedrag te blijven zien en respecteren.

Je communiceert op een open en spontane wijze, zowel binnen je team als naar de rest van de organisatie. Je denkt constructief mee na om onze kwaliteit verder te verbeteren.

Je werkomgeving :

Je zal werken in een team van pedagogische begeleiders die ondersteunend, optimistisch en actief aan de slag gaan. Er heerst een informele sfeer waar collega's in teamverband samenwerken.

Onze campus is goed te bereiken met zowel de auto, fiets als het openbaar vervoer.

Gewenst profiel

 • Je hebt een sociaal-agogisch (mensgericht) diploma behaald.
 • Jouw basishouding past binnen de visie en waarden van OC Clara Fey : open dialoog, perspectiefname, professionele onvoorwaardelijke acceptatie, zelfcontrole en zelfzorg.
 • Je bent als het ware mee een ambassadeur van onze organisatie door actief onze missie te doorleven.

 • Je bent (ver)zorgend ingesteld.
 • Je kan gepast tussenkomen in conflicten, bij agressie en omgaan met de eigenheid van een persoon.
 • Je bent proactief, flexibel inzetbaar, communicatief en mensgericht ingesteld.
 • Je bent bereid tot onregelmatige prestaties (weekend -, ochtend -en avonddiensten).
 • Ons aanbod

  Een gevarieerde functie met verscheidene ontplooiingskansen binnen een mens- en kwaliteitsgerichte organisatie die je de kans geeft om kinderen, jongeren en volwassenen die het moeilijk hebben in de maatschappij, te ondersteunen en te begeleiden.

  Wij hebben een heel diverse werking verspreid over diverse campussen. Door deze spreiding van activiteiten en taakinhoud bieden wij verschillende doorgroeimogelijkheden aan.

  Je hebt de kans om je te vormen, expertise op te doen en bij te leren in verschillende domeinen. Ondersteuning van onze werknemers is hierin een belangrijk onderdeel.

  Denk hierbij aan nazorg en een uitgebreid permanentiesysteem. Dit alles is gesitueerd op een groene en rookvrije campus.

  Bij OC Clara Fey draait het om wat je kan en wat je doet, niet om waar je vandaan komt of wat je beperking of overtuiging is.

  Werken bij vzw organisatie Broeders Van Liefde biedt bovendien interessante voordelen. Klik even

 • overeenkomst bepaalde duur tem 31 / 12 / 2021
 • Jobtime 30,4 / 38ste
 • Ingangsdatum zo snel mogelijk
 • Verloning volgens PC 319.01 naargelang pedagogisch diploma
 • Deze functie zal worden ingevuld in Sint-Job-in-'t-Goor
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier