Werfelektricien - regio Gent
AGO Jobs & HR
Wondelgem, Oost-Vlaanderen, BE
12 dagen geleden
source : Jobat

Voor een firma in Gent zijn we op zoek naar een werfelektricien om te werken op diverse werven. Afhankelijk van de werf, sta je in voor diverse elektrische werken.

Zo sta je onder andere in voor het uitvoeren van industriele installaties en testopstellingen, als ook het oplossen van elektrische storingen en montagewerk.

Doordat je bij verschillende klanten komt, heb je een heel divers takenpakket.

Je beschikt over een technisch A2 diploma, zoals elektrische installatietechnieken, elektromechanica, meet- en regeltechieken,.

 • Je beschikt over minstens één mooie werkervaring als elektricien. Je beschikt over een rijbewijs B en een eigen wagen.
 • Je bent in het bezit van een VCA-attest. Indien je in het bezit bent van een BA4 of BA5, is dit een pluspunt. Je kan goed elektrische schemas lezen en opvolgen.

  Je spreekt goed Nederlands. Je wenst te werken in een dagfunctie.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier