Pricing Officer Freight Forwarding/ Industrial Projects
Dixon & Company
Antwerpen / Merksem
8 dagen geleden

Over onze klant

De klant is een gekende naam in de logistieke sector wereldwijd. Door hun specialiteit in innovatieve en boeiende projectlogistiek, gedreven door business excellence zijn ze wereldwijd één van de meest gekende spelers.

Bij hen maak je deel uit van de logistieke wereldtop! Ter uitbreiding van het team gaan we op zoek naar een Pricing Specialist Industrial Projects die zich specialiseert in complexe freight forwarding projecten.

Jobomschrijving

Als Pricing Specialist Industrial Projects maak je deel uit van een tof team waarin je zelfstandig aan de slag gaat als eerste aanspreekpunt voor interne en externe klanten vanuit een informerende en adviserende functie.

Je bent de spil tussen sales, procurement en operations en zorgt voor een vlotte interne en externe samenwerking met hoge kwaliteit.

Jouw takenpakket :

 • Updaten en beheren van tarieven voor zeevracht en transport over land voor complexe, industriële projecten in freight forwarding;
 • Met een strakke deadline opmaken van en prijsoffertes en beantwoorden van prijsvragen van klanten (intern en extern);
 • Op zoek gaan naar de beste tarieven en prijsverhoudingen, procuren van nieuwe overeenkomsten;
 • Nauw samenwerken met outside sales om prosecten binnen te halen en hen te overtuigen dat het project bij jullie in goede handen is;
 • Alert herkennen van opportuniteiten en proactief reageren op mogelijke problemen.
 • Profiel

  De gezochte kandidaat beschikt over een bachelordiploma, bij voorkeur in logistiek management of bedrijfsbeheer en heeft een eerste ervaring in freight forwarding of in project logistics.

  Verder kijken we naar kandidaten met sterke communicatieve skills die als netwerker met iedereen in het bedrijf kunnen samenwerken en dat in vloeiend Nederlands en Engels en een mondje Frans.

  Aanbod

  In deze functie krijg je de kans om vanuit een rol met visibiliteit door heel het bedrijf de ins en outs van project logistics te leren kennen.

  Je bouwt relatie op met interne en externe klanten vanuit een experten rol en komt in contact met een breed scala aan stakeholders.

  Verder ontwikkel je jouw commercieel talent en dit bij een speler die sterk inzet op interne en externe opleiding en ontwikkeling van jouw carrière.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier