Technisch tekenaar
Infinity Jobs
Deinze, Belgium
2 dagen geleden

Functieomschrijving

Voor een Topbedrijf in regio Deinze is Infinity jobs op zoek naar een verantwoordelijke van de tekenplanning.Je bent verantwoordelijk voor de tekenplanning van alle lopende projecten.

Daarnaast superviseer, adviseer en begeleidt je de 3 tekenaars.Je overziet hun tekenwerk, en regelt de planning van de technische haalbaarheid.

Waar nodig voer je correcties uit. Daarnaast adviseer je enerzijds de projectleider over de uitvoering van het project. Alsook los je complexe situaties met de architect op.

Taken en profiel

Je beschikt minstens over een bachelor diploma of gelijkgesteld door ervaring.Je hebt een eerste ervaring als leidinggevende achter de rug.

Je beschikt over een degelijke bagage als tekenaar.Je hebt affiniteit met schrijnwerkerij.Je bent een teamplayer en spreekt vloeiend Nederlands.

Aanbod

Na de uitzendperiode word je een vast contract aangeboden in deze bloeiende kmo.Loon naar ervaring

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier