chauffeur CE
Accent
Hasselt, BE
5 dagen geleden

Onze klant is al tientallen jaren eengevestigde waarde in de bouwsector. Als algemene aannemer is onzeklant gespecialiseerd in zowel nieuwbouw als renovatie en zijn zeactief in volgende sectoren van ruwbouw tot totaalafwerking : openbaar, residentieel, commercieel als industrieel eninfrastructuurprojecten.

Ze staan garant voor een kwalitatieve ensnelle uitvoering, zonder daarbij de focus op kostenbeheersing enduurzame oplossingen uit het oog teverliezen.

Functiebeschrijving

Alsvrachtwagenchauffeur bij Democo ziet je takenpakket er als volgtuit : Vanuit het centraal magazijn te Houthalen, vervoer jebouwmaterialen naar de werven die wijd verspreid liggen over hethele land.

Op de werf help je actief om de materialen snel,effici nt en veilig te lossen met behulp van de kraan. Je hebt tweerechter handen en hebt geen schrik om deze vuil te maken.

Je zorgtvoor jouw vrachtwagen als een goede huisvader. Als ervarenchauffeur zorg je voor een tijdige en correcte aflevering van degoederen op de werf.

Je houdt steeds rekening met de wettelijkeveiligheidsvoorschriften en bent hoffelijk in het verkeer. Je bentverantwoordelijk voor de inrichting van het materiaal in devrachtwagen.

Je werkt volgens de voorziene kwaliteits- enveiligheidsnormen die vooropgesteldzijn.

Functie-eisen

Jebent een ervaren en gepassioneerde vrachtwagenchauffeur. Ervaringin de bouw is daarbij een groot pluspunt. Je bent bereid om mee tehelpen laden en lossen met de kraan.

Dat is een absolute vereistevoor Democo. Vanzelfsprekend beschik je over een geldig rijbewijsCE en vakbekwaamheid (code 95).

Je bent een plantrekker en kan goedzelfstandig werken. Je draagt zorg voor de vrachtwagen en de tevervoeren goederen en materialen.

Je bent flexibel ingesteld quauren, regio en afstanden. Je hebt een VCA attest of bent bereid omhet snel te behalen. Je hebt een goede kennis van de Nederlandstaal Idealiter ben je woonachtig in regio Houthalen Je bent in demogelijkheid om de vrachtwagen te stationeren bij jouwthuis.

Arbeidsvoorwaarden

 • Naasteen aantrekkelijk loon, wordt er een mooie premie voorzien voor dewachtdienst
 • Het jaarlijks verlof en deADV-dagen zijn vrij te kiezen (geen collectieve sluitingsperiode)
 • De nodige werktools zoals gereedschappen,camionette, smartphone, tablet, enz. worden ter beschikking gesteldzodat je het werk naar behoren kan uitvoeren
 • Na 6 maanden kan je rekenen op maaltijdcheques
 • Je komt terecht in een groeiende ensuccesvolle firma bij een toffe bende collega's
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier