Project ingenieur HVAC
Whoohoo
Gent, Belgium
8 uur geleden

Over de functie

Volg als projectingenieur volledige projecten op.

Als projectingenieur HVAC sta je in voor de werfopvolging en de volledige voorbereiding. De voorbereiding omvat de volledige studie op vlak van HVAC voor scholen en ziekenhuizen.

Per project werk je in een team van een tekenaar en een project manager. Bovendien volg de werven op en ben je aanwezig op de werfvergaderingen.

Functie eisen

Je beschikt als projectingenieur HVAC over minstens 5 jaar relevante werkervaring en je wil graag de werfopvolging erbij nemen.

Een eerste werkervaring in werfopvolging is een plus. Natuurlijk beschik je over een master bouwkunde elektrotechniek.

Over het bedrijf

Als projectingenieur HVAC kom je terecht in een team van 15 personen, binnen een studie- en architectenbureau. Je werkt nauw samen met de tekenaars en projectmanagers, aan de duurzaamheid van gebouwen.

Je werkt vanuit hun hoofdkantoor in Gent.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier