Junior Linux System Administrator
Smals
Brussels, Belgium
3 dagen geleden
source : ictjob.be

Uw rolBij de Rijksdienst voor Jaarlijkse Vakantie kom je als Junior Linux System Administrator terecht in een moderne IT-

omgeving waarbij de mainframe enkele jaren geleden werd vervangen door applicaties ontwikkeld in JAVA met integratie naar SAP (FICO en HRM).

In het kader van een verdere digitale evolutie is het de bedoeling om de papieren interacties zoveel mogelijk te verminderen door moderne performante toepassingen ter beschikking te stellen.

Op dit ogenblik worden een aantal applicaties gemoderniseerd waarbij rekening gehouden wordt met concepten zoals mobile first.

RJV heeft potentieel meer dan 1 miljoen gebruikers. Projecten die op stapel staan zijn het implementeren van chatbots en het onderzoeken van nieuwe AI-

technologieën, evenals het harmoniseren van de middleware als gevolg van technologische evoluties en het voorbereiden van de upgrade van SAP naar SAP HANA.

Als Junior Linux System Administrator kom je in het team Technical Operations terecht waar je samenwerkt met 7 collega's infrastructuur-

systeem- en netwerkbeheer en security. Je staat in voor het operationeel beheer van de servers. Je controleert de optimale werking van de Linux-

systemen en de applicaties naar performantie, stabiliteit en op vlak van security voor de gebruikers en de ontwikkelaars.

Tevens werk je mee aan de technische documentatie.Uw profielJe behaalde een bachelordiploma in de informatica en hebt bij voorkeur een eerste ervaring met het beheer van Linux-

systemen (type Redhat). Tevens heb je kennis van een of meerdere van volgende domeinen : scripting bash, Nagios, ELK stack, Grafana, Puppet, Apache, Tomcat, Haproxy, Mysql, firewalld, SELinux, Trend Micro Deep Security Linux, RedHat Satellite.

Je bent flexibel, werkt gestructureerd en bent oplossingsgericht ingesteld. Tevens werk je graag in teamverband en neem je je verantwoordelijkheden op.

Je neemt initiatief, bent creatief en gaat graag uitdagingen aan. Tot slot heb je een passieve kennis van het Frans en het Engels.

Ons aanbodBij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving. Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk.

ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk.

Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Bovendien voert Smals een gelijkekansenbeleid.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier