Manager Civil Engineering
PSA Antwerp
Haven Linkeroever
2 dagen geleden

Jobomschrijving

Onze afdeling Civil Engineering & Projects is op zoek naar een talentvolle civiele ingenieur om het Engineering team verder te versterken en te ondersteunen vanuit een leidinggevende positie.

Combineer je civieltechnische bagage met de nodige people skills om het beste naar boven te halen uit een team van ca. 15 medewerkers met een hart voor bouwkundige projecten ?

Lijkt het je boeiend om met je ene been aan de ontwerptafel te staan binnen een multidisciplinair team van ontwerpers en tekenaars en met je andere been te midden van de grootste containerterminals van ons land ?

Voel je je geroepen om de talrijke civiele projecten die we dag in dag uit behartigen te synchroniseren met alles wat zich afspeelt in onze indrukwekkende operationele omgeving ?

Dan is deze uitdaging precies waar je naar op zoek bent !

Taakomschrijving :

 • Je bent het aanspreekpunt van de afdeling Civil Engineering t.a.v. het terminal management. Je analyseert hun noden en biedt technische oplossingen aan.
 • Tijdens periodieke project boards rapporteer je over planning en vooruitgang en breng je de moeilijkheden met een oplossingsgerichte insteek ter sprake.

 • Je baat de prioriteiten van de terminals uit om een realistische resource planning van de afdeling uit te werken op basis van het volledige traject van behoefte-uitdrukking tot oplevering en met aandacht voor raakvlakken tussen verschillende projecten en initiatieven die gaande zijn.
 • Je zoekt actief naar synergiën en opportuniteiten om dit zo efficiënt en zo effectief als mogelijk te organiseren.

 • Je vertegenwoordigt ATS nv en de terminals bij externe partners en stakeholders, zoals de vergunningverlenende en de adviesverlenende instanties die interveniëren bij de civiele dossiers in de Haven.
 • Je waakt te allen tijde over de betrokkenheid en het welzijn van je afdeling. Als geboren people manager geloof je in de kracht van aandacht voor de ander en draag je zorg voor de sterke samenhang en de voorbeeldige teamgeest die heerst in je afdeling.
 • Je werkt actief mee aan een cultuur waar efficiëntie en veiligheid centraal staan en bent hierbij een voorbeeld voor je collega’s.
 • Je rapporteert aan de Manager Civil Engineering & Projects.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier