IT Customer Service
EyeTech Solutions
Antwerp, Belgium
5 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Is het jouw passie om mensen verder te helpen? Kan jij jezelf goed uitdrukken in het Frans?Deze Belgische expert heeft meer dan 20 jaar ervaring in hun vakgebied.

Dit dynamisch bedrijf is een dochteronderneming van een internationale speler actief in o.a. Europa, Azië en Amerika. Ze hebben meer dan 170 kantoren en dagelijks bouwen er meer dan 1000 medewerkers mee aan de groei van deze organisatie.

Als IT Customer Service ben je verantwoordelijk voorJij bent het aanspreekpunt voor de interne medewerkers op gebied van ICT gerelateerde vragen.

De technische ondersteuning zal zowel in het Nederlands als Frans gebeuren tijdens een telefonisch gesprek of via mailverkeer.

Alsook krijg jij de de kans om nieuwe werknemers te begeleiden en wegwijs te maken in de databases.ProfielJe beschikt over een hoger diploma en idealiter heb je ervaring opgedaan in een helpdesk omgeving.

Heb je geen ervaring? Laat je dan zeker niet afschrikken!De communicatie zal zowel in het Nederlands als het Frans gebeuren, hierdoor is het een must dat jij jezelf goed kan uitdrukken in de beide talen.

Je bent communicatief, positief en je hebt een passie voor het helpen van mensen.AanbodBij deze interessante job krijg je een aantrekkelijk salarispakket, om te beginnen krijg je een bruto jaarsalaris rond EUR45.

000.Daarnaast ontvang je maaltijdcheques ter waarde van EUR8 per gewerkte dag, waarmee je jezelf kan verwennen met een heerlijke maaltijd tijdens en na de werkuren.

Dankzij een uiterst voordelige hospitalisatie- en groepsverzekering hoef jij je geen zorgen te maken voor de toekomst!Het menselijk aspect staat hier centraal, op basis van jou interesse en ambitie worden er opleidingen aangeboden.

Alsook kan je rekenen op realistische doorgroeimogelijkheden : the sky is the limit!Draag je graag je steentje bij aan de groenere wereld?

Kom met het openbaar vervoer naar het werk, dit wordt 100% terugbetaald. Zo kom je zonder filestress aan op het werk!Solliciteer vandaag via onderstaande knop en ga volgende week op gesprek!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier