Payroll consultant
Liantis
Mechelen, Antwerpen, België
2 dagen geleden
source : Jobat

Dagelijks ondersteunt het sociaal secretariaat werkgevers in hun loonverwerking en personeelsadministratie. Als payroll consultant ben je het eerste aanspreekpunt voor elke vraag van de werkgever over loonbeheer en sociale wetgeving.

Samen met je collega’s fungeer je als een compagnon de route voor zijn personeelszaken :

 • Je bent verantwoordelijk voor de maandelijkse loonberekening en bijhorende operationele taken, zoals de aangifte van nieuwe werknemers.
 • Je gaat discreet om met sociaal-juridische vraagstukken en verleent de klant advies per e-mail of telefonisch.
 • Een tiental keer per jaar ga je op klantenbezoek om zo een echte vertrouwensrelatie op te bouwen.
 • Je onderhoudt contacten met externe instanties, zoals de RSZ, mutualiteiten en vakbonden.
 • Vanaf je eerste werkdag kan je rekenen op de nodige begeleiding om te groeien in je functie als payroll advisor . Je collega’s ondersteunen jou graag vanuit hun expertise.

  Dankzij ons buddy traject , waarin je nauw samenwerkt met een duopartner, en ons modulair opleidingsprogramma word je snel een krak in het vak.

 • Je bent in het bezit van een bachelor - of masterdiploma (rechtspraktijk, personeelswerk. handelswetenschappen, economie, psychologie ) en hebt een eerste relevante werkervaring achter de rug.
 • Je toont een sterke interesse in sociale wetgeving .
 • Je bent goed met cijfers en een berekening die klopt’ maakt jouw dag goed.
 • Een telefoontje schrikt je niet af en je kan klantenadvies op een heldere en duidelijke manier formuleren.
 • Graag én goed luisteren om vragen van klanten diepgaand te analyseren, is één van jouw sterktes.
 • Ten slotte ben je als nieuwe collega ambassadeur van onze organisatie. Je weet je te identificeren met onze waarden : schouder aan schouder, handen uit de mouwen, echt en oprecht.

  Bij Liantis maak jij het verschil. Werken bij Liantis, dat is kansen krijgen op een mooie loopbaan en persoonlijke ontwikkeling .

  Mensen zijn het kloppend hart van onze organisatie. We wakkeren passie aan en geven talent alle ruimte om open te bloeien.

  Je komt terecht in een moderne en professionele werkomgeving in volle beweging.

  Je kan rekenen op een aantrekkelijk loonpakket . Naast je basisloon, bieden we jou maaltijdcheques van 8 euro per gewerkte dag en ecocheques van 250 euro per jaar.

  Ook de loonbonus is een leuke extra! Daarnaast staat jouw persoonlijke bescherming centraal en kan je rekenen op een hospitalisatieverzekering , pensioenfonds en een verzekering gewaarborgd inkomen .

  Bovendien kies je heel wat voordelen zelf via ons flexibel beloningssysteem.

  Belonen is meer dan verlonen. We hechten belang aan jouw werk-privébalans . We werken in een glijdend uurrooster met een totaal van 38 uur per week.

  Naast 20 wettelijke verlofdagen, heb je nog 6 dagen betaalde inhaalrust en 5 extralegale verlofdagen. De regionale feestdag kan je vrij opnemen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier