Verantwoordelijke Team Financiën
Adver-Online
Kortrijk, West-Vlaanderen, BE
21 dagen geleden
source : Jobat

Na een recente fusie met een verdubbeling van de activiteiten en van het personeel, kortom de doorstart van een nieuwe organisatie, zijn we op zoek naar een (m / v) :

Verantwoordelijke Team Financiën

Jouw functie :

Als verantwoordelijke van het team financiën geef je leiding aan twee medewerkers en garandeer je een vlotte en efficiënte dagelijkse werking.

Je waakt over de accuraatheid van de boekhouding en het naleven van de bijhorende deadlines en kijkt hierbij actief uit naar mogelijkheden ter optimalisatie van de huidige processen.

Als financiële rechterhand van de algemeen directeur en lid van het management team, sta je daarnaast in voor de financiële planning op zowel korte als lange termijn, beheers en verbeter je de kostenstructuur en zorg je voor een transparante financiële rapportering naar alle betrokkenen.

Je beschikt over een financieel masterdiploma (TEW, handelswetenschappen of handelsingenieur) of bent in het bezit van een bachelordiploma in een financiële richting en je kunt terugvallen op meerdere jaren relevante ervaring.

Naast een sterk analytisch inzicht en conceptueel denkvermogen, heb je bij voorkeur ervaring met en een goede kennis van strategisch beleid en change management.

Daarnaast geef je blijk van goede communicatieve vaardigheden, denk je out-of-the-box en weet je dankzij jouw sterke people management skills een team te motiveren en te coachen.

Tot slot komen een resultaat- en oplossingsgerichte ingesteldheid alsook je kwaliteiten als teamplayer je in deze functie goed van pas.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier