Business Development Manager Dexville
Gouden Gids
Uitbreidingstraat 82, 2600 Berchem
12 dagen geleden

Als Business Development Manager ben je verantwoordelijk voor het behoud en de groei van de klantenportefeuille, dit door de verkoop van DexVille producten.

Je bezoekt daarnaast potentiële nieuwe klanten (voornamelijk regio Antwerpen en Brussel) door eigen prospectie en networking.

Je onderzoekt de activiteiten van de (potentiële) klant en voert een eerste analyse uit van de concurrentie. In functie van de noden van de klant, stel je een strategisch marketingplan voor dat gebruik maakt van de meest strategische / efficiënte aanpak en producten op dat moment.

Je werkt hiervoor nauw samen met de marketing strateeg.

Je zorgt ervoor dat je alle nodige info verzamelt van de klant zodat de Digital Account Manager zijn programma kan opzetten, coördineren en opvolgen.

Hij / zij zal je op de hoogte houden van dit proces, maar zal zelf ook proactief contact houden met de klant om zijn plan te bespreken en de resultaten op te volgen.

Je zal regelmatig opvolgen of het marketingplan nog steeds in lijn ligt met de noden en voert business reviews uit, waarna je opnieuw contact hebt met de klant.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier