Projectleider Burgerlijke Bouwkunde
Whoohoo
Antwerpen, Belgie
3 dagen geleden

Over de functie

Werk overkoepelend aan uitdagende infrastructuurwerken als Projectleider Burgerlijke Bouwkunde!

Als Projectleider coördineer je overkoepelend infrastructuurwerken in de openbare-, privé- en industriesector. Zo sta je in voor de budgettering, projectopvolging en voor het opbouwen van duurzame relaties met de bouwheer, architecten en andere betrokken partijen.

Onder jouw projecten kan je bruggen, kunstwerken, funderingen en andere grote projecten verstaan, gelegen over heel Vlaanderen en mogelijks internationaal.

Functie eisen

De projectleider burgerlijke bouwkunde die we zoeken is een enthousiast persoon dat steeds doelgericht te werk gaat met oog voor kwaliteit, organisatorisch sterk is en in het bezit is van :

 • een master bouwkunde
 • minstens 8 jaar relevante werkervaring
 • je bent flexibel naar werven over heel Vlaanderen en internationaal
 • je spreekt vloeiend Nederlands en kan je uitdrukken in het Frans en Engels
 • Over het bedrijf

  Onze klant is een aannemingsbedrijf in de regio Puurs, dat enorm veel belang hecht aan een open communicatie en het uitbouwen van jouw carrière.

  Hun specialisatie ligt in wegenis, rioolrenovaties en Burgerlijke Bouwkunde. Een familiale omgeving waar jij je gelukkig voelt, is voor hun prioriteit.

  Voor jouw functie als Projectleider Burgerlijke Bouwkunde bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extra legale voordelen en een bedrijfswagen.

  Flex

  Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier