Werfleider asfalt
Besix
Schelle, Belgium
6 dagen geleden
source : Experteer

Beschrijving van het bedrijfBESIX Infra is dé kennisgedrevenaannemer voor wegenbouw op de Vlaamse en Brusselse markt, actief in wegenbouw, rioleringsaanleg, milieusanering en de aanleg van publieke ruimtes.

BESIX Infra behoort tot de top3-spelers op de Belgische infrastructuurmarkt, voor zowel publieke als private opdrachtgevers.

De vestigingen in Bilzen en Burcht hebben een eigen beton- en recyclagesite. Daarnaast beschikt de 100% dochteronderneming Belasco in Bilzen, Gent en Puurs over eigen asfaltproductie- installaties.

Dit alles om werken in Vlaanderen en Brussel efficiënt uit te kunnen voeren.BESIX Infra positioneert zich, naast marktconform, bovendien meer en meer als een rasechte partner inzake communicatie, buurtoverleg en het beperken van hinder.

FunctieomschrijvingU staat in voor de dagelijkse leiding van uw werfU bent mee verantwoordelijk voor de voorbereiding en de uitvoering van de werken door het constructief aansturen van ploegbazen, arbeiders en onderaannemers.

U overkoepelt het volledige bouwdossier van de werf en beheert het u toevertrouwde materieel met zorg.U onderhoudt contacten met de bouwheer, het studiebureau en andere betrokken partijenU bent vertrouwd met het standaardbestek 250.

Functie-eisenU hebt bij voorkeur ervaring in een gelijkaardige functie binnen de wegenbouw, asfalt of aanverwante sectorU bent in het bezit van een diploma bouw of gelijkwaardig door ervaring.

U hebt een goede kennis van het Nederlands en het FransU bent flexibel naar werkuren en verplaatsingen toeU bent sociaal vaardig en hebt een goed organisatorisch vermogen.

Communiceren en motiveren van mensen zijn uw sterke puntenU hebt een goede technische achtergrond en kan vlot overweg met PC : MS office, Ms project (is een pluspunt)Extra informatieWij bieden je een salaris aangevuld met extra legale voordelen binnen een dynamisch en aangenaam werkkader.

LI-DNPSummaryType : Full-timeFunction : Engineering

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier