Technieker
IMPACT
Malle, Antwerp, BE
12 dagen geleden
source : Monster

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een uitgesproken technisch aangelegd persoon die het een uitdaging vindt om op regelmatige basis grote warmte kracht-

installaties in bedrijf te stellen bij een zeer divers (wereldwijd) klantenbestand. Als er geen inbedrijfsstelling op de planning staat word je ingeschakeld bij de onderhoudsdienst voor het analyseren en oplossen van ingewikkelde storingen.

Voor deze functie dien je te beschikken over een grote mate van zelfstandigheid en oplossingsvermogen. Verder is het van belang dat je goed overweg kan met diverse ICT toepassingen, je affiniteit hebt met motortechniek en voldoende kennis van elektrotechniek.

Het vakgebied vereist dat je je zelf continu blijft ontwikkelen. Leergierigheid is in deze functie een absolute noodzaak.

Voor een allround technieker zijn regelmatige opdrachten in het buitenland geen probleem. Functie-eisen · bachelor elektro / mechanica, werkervaring niet noodzakelijk · kennis van / interesse in motorentechniek · geduldig en stressbestendig · zelfstandig en oplossingsgericht · klantgerichte en flexibele instelling · leergierig · woonachtig in de omgeving van Westmalle Arbeidsvoorwaarden · technisch interessante werkomgeving · grote mate van zelfstandigheid · persoonlijk ontwikkelingstraject Uiteraard zijn de studiemogelijkheden en de arbeidsvoorwaarden goed geregeld.

Bezoek www.impact.be voor meer informatie over de vacature Technieker of solliciteer online op de vacature Technieker.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier