ANALYTISCH BEDIENDE SPARE PARTS
Manpower
Sint-Niklaas
4 dagen geleden

Job Description

Als ANALYTISCH BEDIENDE SPARE PARTS ben je HET aanspreekpunt voor de klant omtrent de wisselstukken die hij nodig heeft.

Hiervoor geef je alle info mee omtrent offertes, orders en indien mogelijk technische bijstand.

Je werkt de spare parts offertes uit, gaat de beschikbaar nakijken en voorziet de levertijd. Daarnaast verwerk je de binnenkomende orders en volg je alles administratief op.

Ook de retourzendingen volg je nauwgezet op en handel je administratief af. Op termijn zal je ook ingezet worden op de afdeling Shipping, je zal dus een heel varierend takenpakket krijgen!

Client Description

MANPOWER Office People is specialist in het rekruteren van bedienden. We gaan telkens voluit voor de 'Perfect Match' tussen werkgever en sollicitant!

Manpower zoekt voor een bedrijf regio Sint-Niklaas een ANALYTISCH BEDIENDE SPARE PARTS / customer order processor.

Candidate Profile

Bij voorkeur ben je in het bezit van een Bachelor diploma en / of heb je reeds ervaring in soortgelijke functie. Je hebt een uitstekende kennis van NL / FR en ENG, kennis van andere talen zoals Duits, Spaans of Italiaans is altijd een pluspunt! Je werkt administratief gezien zeer nauwkeurig en organisatorisch! Je bent contactvaardig en bent een echte teamplayer! Kennis van Excel / SAP zijn een troef!

Client Offer

Een job in een sterke en groeiende internationaal gestructureerde onderneming die tot de top van zijn markt behoort, een aangename werkomgeving met een aantrekkelijke verloning, 6 ADV dagen bovenop het verof, maaltijdcheques en andere extralegale voordelen.

Dit alles binnen een toffe uitdaging met OPTIE VAST!!

Ben jij de ANALYTISCH BEDIENDE SPARE PARTS dat we zoeken?

Heb je nog vragen? Contacteer ons vandaag nog via 054 / 318960. Interesse in de job? Bezorg ons je cv via office.aalst manpower.

be, wij nemen snel contact met u op!

Wij garanderen een discrete behandeling van uw gegevens!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier