Productie operator - weekendploeg (m/v)
Konvert Interim Roeselare Food
Roeselare, BE
11 uur geleden

Profiel

Konvert Food Roeselare zoekt een productie operator. Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor de coördinatie van de productiewerkzaamheden aan meerdere geautomatiseerde productielijnen.

Je staat in voor het correct verpakken van voedingsproducten. Bij kleine technische storingen sta je in om het probleem op te lossen.

Ervaring is niet noodzakelijk, maar wel een pluspunt. Mail uw cv naar roeselare.food konvert.be Tot binnenkort!

Aanbod

Toezicht houden op de werking van de verpakkingsmachine of -lijn en de controleapparatuur en aanpassingen doorvoeren in geval van afwijkingen.

Storingen aan de machines en toestellen identificerenEenvoudige interventies uitvoeren indien nodig. Het uitzicht van een product controleren.

Machines en apparatuur instellen en afstellen (snelheid, afmetingen van de film, configuratie van de lijn, ...). Het productie- of verpakkingsproces opvolgen.

Een lijnopruiming uitvoeren. De werkpost voorzien van materiaal en producten of de bevoorrading controleren. Documenten voor de productieopvolging invullen en de informatie doorgeven aan de betrokkenen.

De netheid van de apparatuur (vulmachines, zakverpakking, etiketteren, ...) en van het materiaal controleren en onderhouden.

De eigen werkplek onderhouden en organiseren. Bedienen van : Een complexe machine. De productverpakking (waterdichtheid, gewicht, temperatuur, .

 • controleren. Controleren of de installaties werken en veilig zijn. Bedienen van : Verschillende machines tijdens één en dezelfde shift.
 • Bedienen van : Een automatisch gestuurde machine. Bedienen van : Een eenvoudige machine

  Een degelijke opleiding binnen het bedrijf. Een goede verloning aangevuld met maaltijdcheques. Je werkt in de vaste weekendploeg, maar de opleiding gebeurt in de week (twee ploegen).

  Vereiste kwalificaties

  Je genoot bij voorkeur een technische opleiding A4, A3 of A2 of een gelijkwaardige opleiding in de voedings- en landbouwindustrie.

  Je hebt een goed technisch inzicht gecombineerd met een zekere vaardigheid in de omgang met machines en materiaal. Je bent duidelijk gemotiveerd voor goed werk en perfecte kwaliteit.

  Je hebt een stabiel werkverleden. Je spreekt perfect Nederlands of Frans.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier