orderpicker/magazijnier
Randstad
Anzegem, West-Vlaanderen
4 dagen geleden

job description

Orderpickers zijn een belangrijk onderdeel in de logistiek. Met behulp van een scanner en een elektrische transpallet maak je in het magazijn de bestelling van de klant klaar voor verzending.

Je zorgt er voor dat de bestelling van de klant volledig en correct is en dat deze volgens de kenmerken en wijze van transport verpakt wordt.

Uw werkdag : Via de dagelijkse werkplanning krijg je magazijnbonnen van de aan jou toegewezen vracht en volgt deze strikt op.

Je verzamelt de volledige bestelling van de klant en gaat na of deze volledig, correct en breukvrij is. Je verpakt de bestelling netjes en zorgvuldig met behulp van de aanwezige verpakkingsmaterialen en laadt deze in de vrachtwagen of zet deze op de juiste locatie voor transport.

Aan het einde van je shift, zorg je er voor dat je de werkplek opgeruimd en netjes achter laat.

qualification

Wie jij bent : Je bent communicatief en werkt vlot in teamverband. Je werkt je taken snel maar zorgvuldig af met oog voor veiligheid.

Je wordt ook ingezet in andere zones van de logistieke afdeling, dit maakt de job afwisselend.Jouw werkomgeving + team : Het logistiek centrum is uitgerust met de nieuwste technologie.

Niettegenstaande je achter de schermen werkt in de firma, zijn de orderpickers een heel belangrijk onderdeel in het bedrijf.

Je hebt een groot aandeel in de klanttevredenheid en het imago van de firma. Hoe een bestelling wordt afgeleverd bij de klant is het visitekaartje.

 • Je bent Nederlandstalig zijn (spreken en lezen)* Heftruck geen vereiste - elektrische transpallet voldoende Wij bieden u de kans om mee te groeien in een jong en dynamisch bedrijf dat investeren in mensen belangrijk vindt.
 • Een boeiende job met ontplooiingsmogelijkheden en ruimte voor eigen initiatieven en verantwoordelijkheden. Uurrooster : wisselend voormiddag 05.

  00 u 13.00 u en namiddag 13.00 u 21.00 u. Basisloon : €12.50 MC : €8

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier