Mechanical Maintenance Engineer
VPK Packaging Group
 Oudegem
3 dagen geleden

Functieomschrijving

Als mechanical maintenance engineer ben je verantwoordelijk voor de technische ondersteuning binnen het mechanisch onderhoudsproces, teneinde het onderhoudsproces continu te verbeteren / optimaliseren en zo de efficiëntie en effectiviteit van het mechanisch onderhoud te verhogen.

Als mechanical maintenance engineer ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket :

 • Opzetten, vervolledigen, evalueren en optimaliseren van de onderhoudsplannen.
 • Ondersteuning bij het analyseren en onderzoeken van complexe technische problemen binnen de verschillende productieafdelingen
 • Support bij de onderhoudsstops (planning, reservaties, opvolging, ) en gaat continu op zoek naar verbeteringen om de effectiviteit en efficiëntie van de stops te vergroten.
 • Evalueert de uitgevoerde interventies en bekijkt acties ter optimalisatie (processen, procedures, handleidingen, opleidingen, )
 • Functie-eisen

  Als mechanical maintenance engineer beschik je over een master opleiding binnen een technische richting. Daarnaast ben je analytisch, proactief en sterke organisatie skills.

  Arbeidsvoorwaarden

  VPK Paper biedt je een job met zelfstandigheid, boeiende en veelzijdige verantwoordelijkheden in een sterk innovatieve omgeving.

  Je komt terecht in een bedrijf op mensenmaat waar de werknemer, veiligheid en een positieve groepssfeer centraal staan. Je kunt rekenen op een doorgedreven opleiding en een aantrekkelijk loonpakket.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier