Client Advisor Liability
MARSH & MCLENNAN COMPANIES, INC.
Brussels - Herrmann Debroux
4 dagen geleden

Company : Marsh

Description :

Marsh is in België en Luxemburg marktleider op gebied van risk management en verzekeringsbemiddeling. Marsh maakt deel uit van de Marsh & McLennan Companies, een wereldwijd professioneel dienstenbedrijf, opgericht in 1871, en dat Guy Carpenter, Mercer en Oliver Wyman Group omvat.

Onze gespecialiseerde medewerkers hebben een ruime ervaring op het gebied van risk management, raadgeving, verzekeringsoplossingen, alternatieve financiering van risico's en de beheerdienst van verzekeringsprogramma's.

Marsh Belux telt meer dan 400 medewerkers verspreid over 6 vestigingen : Brussel, Antwerpen, Luik, Roeselare, Aalst en Luxemburg.

Marsh divisies worden gestructureerd per klantsegment (bedrijven, verenigingen, professionele organisaties, publieke instellingen en particulieren), per type activiteit en per specialisatie van de risico's.

In het kader van haar verdere groei, is Marsh momenteel op zoek naar een dynamische

Client Advisor Bedrijfsaansprakelijkheid / Liability (M / V) in Brussel

Je uitdaging

Burgerlijke aansprakelijkheid spreekt u aan. U houdt van bedrijfsaansprakelijkheid of wenst deze verzekeringstak aan te leren.

De dynamiek van het onderhandelen en het oppuntstellen van een internationaal verzekeringsprogramma burgerlijke aansprakelijkheid veronderstelt communicatie met uw klanten alsook met uw collega’s wereldwijd.

Een risico analyseren en de internationale verzekeringsoplossing opbouwen, technisch advies verlenen, een portefeuille van klanten beheren zijn dagelijkse uitdagingen die u aanspreekt.

Je verantwoordelijkheden

 • Je begrijpt, analyseert en evalueert de risico’s van de klant ;
 • Je gaat verzekeringsprogramma’s opbouwen en beheren ;
 • Je evalueert het marktonderzoek en onderhandelt met de verzekeraars over de meest geschikte oplossing en stelt deze voor aan klant ;
 • Je schrijft de polissen en bijvoegsels op en volgt het dossier op ;
 • Je volgt de markttendensen en de evolutie van de wetgeving ;
 • Je werkt samen met jouw collega’s en deelt je kennis mee.

  Je profiel

 • Je bent afgestudeerd in de Rechten ;
 • Je bent drietalig (Nederlands, Engels, Frans) ;
 • Je bent dynamisch, nauwkeurig en beschikt over uitstekende organisatorische & commerciële vaardigheden ;
 • Je bent klant-en oplossingsgericht ;
 • Je kan zelfstandig werken binnen een team ;
 • Je bent stressbestendig ;
 • Wij bieden

  Naast een veelzijdige functie binnen een bedrijf met internationale dimensie, bieden we een competitief salarispakket aan, met daarboven tal van extralegale voordelen en de mogelijkheid om gediversifieerde opleidingen te volgen.

  Mobiliteit en homeworking maken deel uit van ons Human Resources beleid.

  Marsh & McLennan Companies and its Affiliatesare EOE Minority / Female / Disability / Vet / Sexual Orientation / Gender Identity employers.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier