Key Accountmanager Retail
Michael Page
Antwerp
3 uur geleden

Job Description

Als Key Accountmanager Retail ben je verantwoordelijk voor het uitbreiden van het marktaandeel op de Belgische markt, waarbij je steeds de sales-

en margedoelstellingen behaalt. Jouw klanten zijn de grote strategische Retail klanten zoals Carrefour, Delhaize, etc. Concreet betekent dit dat je verantwoordelijk bent voor het opstellen, analyseren en uitvoeren van de lange termijn accountplannen bij jouw klanten.

Daarnaast denk je steeds mee met jouw klanten over verschillende concepten zoals promoplanning, conditieafspraken, etc. Door jouw ervaring en voeling met de markt ben je in staat samen met de sales manager strategische sales plannen op te stellen en uit te voeren in de Belgische markt.

Je werkt ook nauw samen met Brand marketing en Customer Development aan verschillende projecten en je bent hierin de drijvende kracht.

Naast je activiteiten als Key Accountmanager Retail voor de grote strategische klanten ben je niet bang van business development .

Je hebt de nodige drive en zin om de Belgische markt verder te ontwikkelen door analyses uit te voeren en te prospecteren.

Prospecten zijn hier steeds grote nieuwe Key Accounts, buiten de Retail sector. Deze activiteit zal 20% van je tijd innemen.

The Successful Applicant

Als Key Accountmanager Retail :

 • Je bent idealiter in het bezit van een Master diploma in een commerciële richting.
 • Je hebt minimum drie jaar commerciële ervaring met het onderhandelen in het Retail kanaal binnen de wereld van Fast Moving Consumer Goods.
 • Je hebt ervaring met de onderhandeling met een TOP 3 klant of bent in staat om je binnen 1 jaar te ontwikkelen tot dit niveau.
 • Je hebt affiniteit met of interesse in new business development .
 • Je hebt ervaring met projectmatig werken en je bent in staat een lange termijn plan op te bouwen.
 • Je bent zelfstandig, creatief, analytisch, ondernemend, overtuigend, een team speler,
 • resultaatgericht en besluitvaardig. Je blinkt uit in het nemen van ownership.

 • Je bent een people manager die in staat is veranderingen teweeg te brengen.
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en Frans .
 • Je bent woonachtig rond Antwerpen of bent bereid je te verplaatsen voor je job.
 • What's on Offer

  Als Kay Accountmanager Retail kom je terecht in een groeibedrijf met sterke merken, een uitdagende omgeving en enthousiaste collega's.

  Daarnaast mag je natuurlijk rekenen op een competitief salarispakket, aangevuld met extralegale voordelen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier