Online Marketing Specialist
SAM Recruitment
Gent, E Flanders, BE
1 minuut geleden
source : Monster

Online Marketing Specialist Wat ga je doen? Als online marketing specialist ben je verantwoordelijk voor het bedenken, uitvoeren en opvolgen van de digitale marketing campagnes.

Je beheert de sociale media kanalen en alles wat daarbij komt kijken, denk aan content creëren, social media advertising.

 • Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het onderhoud van de website om de digitale / online présence van het bedrijf te maximaliseren.
 • Naast de uitvoering zal je ook instaan voor het beheren van de budgetten en het rapporteren van de resultaten. Naast het operationele denk je ook proactief mee aan de strategie en de targets op vlak van digitale marketing. Wat wordt jou geboden?

 • Marktconform salaris naar kunnen en ervaring
 • Mooi pakket aan extralegale voorwaarden
 • Wagen met tankkaart is bespreekbaar
 • Doorgroei- en opleidingsmogelijkheden Wat wordt er van jou verwacht?
 • 3 jaar ervaring als Digital Marketeer
 • Perfect Nederlands en Engels, Frans is een dikke plus
 • Specialiteit SEA, SEM en Social Media Advertising Waar ga je werken? Je zal in een dynamisch team belanden waar enthousiasme, teamwork, initiatief en ambitie centraal staan.
 • Momenteel is het team ongeveer 5 personen sterk, maar door de groei aan populariteit en de shift in focus naar de digitale platformen is het bedrijf aan het uitbreiden.

  Het bedrijf is actief over heel Europa en er is een dichte samenwerking met de verschillende Europese partners. Meer informatie of direct solliciteren?

  Klik op de knop "solliciteer op deze vacature" om direct te solliciteren. Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je contact met mij opnemen via julian.

  wynen samrecruitment.be of +32 (0)38 082 945. Ben je zelf (momenteel) niet geïnteresseerd maar ken je dé persoon voor deze vacature?

  Share de vacature en uiteraard zullen wij jou op een gepaste manier hiervoor belonen. Regio Oost-Vlaanderen Contact Persoon Julian Wynen Profiel van kandidaat Aanbod

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier