Projectingenieur waterbouwkundige werken
ARCADIS Belgium nv
Gent, BE
15 uur geleden

Functie

Heb jij een passie voor ontwerp en beheer van waterbouwkundige werken? Dan ben JIJ de kandidaat die we zoeken en wensen te ontmoeten!

Als Projectleider waterbouwkundige werken ben je betrokken bij de uitvoering van diverse waterbouwkundige infrastructuurprojecten en andere investeringsprojecten in regio Oost- en West-Vlaanderen.

Je werkt mee aan een milieuvriendelijke oplossing voor het mobiliteitsprobleem!

In deze functie ben je als Projectleider verantwoordelijk voor de opvolging van A-Z van diverse waterbouwkundige infrastructuurprojecten, meer bepaald nieuwbouw- en / of renovatieprojecten van oevers, kaaimuren, steigers, stuwen, sluizen, vaste en beweegbare bruggen.

Je verzekert de coördinatie van de verschillende interne en externe betrokken partijen (klant, studiebureaus, aannemers, onderaannemers, adviseurs ).

Verder coördineer je de opmaak van aanbestedingsdossiers, vergunningsaanvragen, onteigeningsdossiers en alle voorbereidende onderzoeken (grond mechanisch, milieu hygiënisch en archeologisch onderzoek, ligging nutsleidingen, ).

Tot slot sta je in voor planning en budgetbeheer.

Profiel

 • Je beschikt over een masterdiploma Bouwkunde.
 • Je hebt een eerste ervaring in ontwerp / coördinatie van grotere waterbouwkundige infrastructuurprojecten.
 • Je hebt kennis van en ervaring met de vigerende wet- en regelgeving inzake milieu, ruimtelijke ordening (bv. MER-procedures) en veiligheid en het gebruik van de standaardbestekken 250 en 260.
 • Als Projectleider beschik je over sterke communicatieve vaardigheden en werk je zowel goed autonoom als in team.

  Aanbod

  Onze VISIE bij ARCADIS is al snel onze PASSIE geworden : Improving the quality of life .

  Deze passie, onze mensen en de samenwerking met onze klant geven ons de kans om de toekomst van de wereld vorm te geven.

  JOUW VOORDELEN : 1,5 MILJOEN EURO.

  Hebben we jouw aandacht? Mooi zo.

  Die 1,5 miljoen euro is niet je loon. Het is het bedrag dat Arcadis jaarlijks investeert in opleidingen . Zo kan jij je talenten maximaal ontwikkelen.

  Wat krijg je nog meer?

 • Je komt terecht in een boeiende en aangename werkomgeving waar ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden centraal staan.
 • Jouw job heeft zin. Je werkt in een maatschappelijk betrokken bedrijf. Wij geloven dat samenwerking leidt tot meer waardevolle en innovatieve ideeën.
 • Diversiteit verscherpt onze concurrentiepositie en draagt bij aan de kracht van het bedrijf. Daar pluk jij elke dag de vruchten van.
 • Daarom promoten wij zeer actief een werkomgeving waarin elk individu gelijke kansen krijgt om zijn / haar potentieel te ontplooien.

 • Je krijgt een uitgebreid pakket extralegale voordelen : maaltijdcheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering, extra verlofdagen, kortingen voor je privé aankopen, ecocheques,
 • En ook dit nog : met het Flex Income Plan stem je je loon perfect af op jouw privé- en professionele situatie.
 • Op een duurzame manier naar het werk? Bij Arcadis kan het! Onze kantoren zijn vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Daarnaast krijg je heel wat mobiliteitsvoordelen : vergoeding woon-werkverkeer (openbaar vervoer, fiets of wagen), Cambio, Je kan via Arcadis ook een elektrische fiets leasen aan een voordelig tarief.

  Benieuwd wat je toekomstige collega’s over ARCADIS te vertellen hebben? Lees het hier https : / / www.arcadis.com / nl-be / belgie / carriere / onze-mensen /

  Heb je verdere vragen? Aarzel niet en neem contact op met Hanne Daemen, Recruitment Consultant Infrastructure bij Arcadis, op het nummer +32 471 100 136.

  Hebben we meteen jouw interesse gewekt? Stuur dan jouw CV naar h.daemen jobsarcadisbelgium.be en wij behandelen jouw kandidatuur in alle discretie verder.

  Heel graag tot binnenkort!

  Contactpersoon

  Hanne Daemen T : (0) 473 765 600

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier