Technieker met Ambitie - VAST CONTRACT
manpower
Avelgem, Belgium
6 dagen geleden

Job Description

We gaan op zoek naar de Technieker die uitkijkt naar een nieuwe uitdaging. Iemand die jaren actief heeft meegewerkt in een onderhoudsploeg maar momenteel zin heeft om mee te helpen met het uitwerken van nieuwe projecten binnen de technische dienst, alsook de onderhoudsplanning opmaken, nieuwe stukken bestellen en noem maar op.

Een uitdagende functie waar je deels het operationele combineert met alsook deels papierwerk. Je zal niet meer zelf sleutelen maar doet wel alles wat hiermee te maken heeft. Dit van A tot Z.

Client Description

Onderhoudstechnieker met Ambitie - VAST contract

Manpower Permanent Placement is de werving- en selectiedivisie van Manpower. Wij bieden young potentials en ervaren professionals een nieuwe wending in hun carrière.

Met een absolute focus op onze kandidaat bieden we de boeiendste jobs aan onder een onmiddellijk vast contract.

Voor onze klant, een innovatieve firma in de Vlaamse Ardennen zijn we op zoek naar een Technieker met Ambitie, dit om te functioneren als rechterhand van de technisch Manager.

Candidate Profile

We gaan op zoek naar een Technieker met ambitie. Iemand die gewoon is om te werken als technieker in een onderhoudsploeg binnen een productieomgeving maar die nu uitkijkt naar iets anders binnen dezelfde Technische sector.

Verder is diploma van geen belang maar vooral ervaring telt. We zoeken vooral iemand met een elektrische achtergrond bij voorkeur met een basiskennis van PLC.

Client Offer

Je komt terecht bij een firma die sterk aan het groeien is. Je zal deal uitmaken van een hecht Team waar Rudi jou met plezier onder zijn hoede zal nemen.

Er heerst een goede werksfeer met directe en open communicatie. Je krijgt 33 dagen verlof die je vrij kan inplannen. Ook werkuren zijn flexibel.

Je start dagelijks tussen 8u & 9u. Je krijgt de kans en vrijheid om mee te denken met de productie en verbeteringsvoorstellen te doen.

Qua verloning zijn we flexibel al naargelang kennis en ervaring.

Ben jij het technisch Profiel die deze uitdaging wil aangaan ?

Contacteer Jelle Verlinden op 0)471 67 40 98of stuur je CV naar jelle.verlinden manpower.be

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier