Service Medewerker Zwijnaarde - Merelbeke - St Martens Latem
Rentokil Initial
Zwijnaarde - Merelbeke - St Denijs Westrem - St Martens Latem, België
2 dagen geleden

De organisatieAls onderdeel van Rentokil Initial is Rentokil Pest Control de marktleider in zakelijke en particuliere ongediertebestrijding en -preventie.

Onze training, ondersteuning, carrièremogelijkheden en beloningssystemen zijn uniek. Wij hebben regelmatig vacatures op het gebied van service, verkoop, administratie en management in heel België.

Als je op zoek bent naar een uitdagende en zelfstandige baan, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Functie en verantwoordelijkheden Als Service medewerker bent u verantwoordelijk voor een uitstekende dienstverlening aan de klant.

U bent ons uithangbord en de meerwaarde naar de klant en vindt het belangrijk dat de klant op ieder moment ontzorgd wordt.

Zo laat u onze klanten kennis maken met de World Class Dienstverlening van Rentokil Initial. U komt in contact met bedrijven uit zeer uiteenlopende sectoren.

 • Uw taken bestaan onder andere uit : Het zelfstandig uitvoeren van ongedierte-inspecties bij onze klantenrelaties; Het maken en beoordelen van (ongedierte) risico-inventarisaties;
 • Het informeren van de klant over de preventie, de wering en de bestrijding van ongedierte; Het werken met professionele bestrijdingsmiddelen;
 • Het regelmatig volgen van opleidingsprogramma’s.Jouw profiel Als klantgerichte servicemedewerker is excellente klanttevredenheid uw het grootste doel.

  U bent ervaren met het bezorgen van diensten en producten aan zakelijke relaties en gaat graag het gesprek aan met onze klanten om de klant nog beter te begrijpen.

 • U zet dat extra stapje voor een glimlach van de klant en beschikt onder meer over de volgende kenmerken : Service gedreven enthousiasme en een positieve klantgerichte instelling;
 • Een doorzetter, met de wil om te leren; Representatief en communicatief; U bent flexibel en vindt plezier in het contacten leggen met klanten;
 • Zeer klant- en servicegericht en altijd op zoek naar verbetering van de service; U neemt verantwoordelijkheid als aanspreekpunt van het bedrijf en bent kwaliteitsbewust;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal; U bent in het bezit van een rijbewijs B; U woont en werkt in de bovenvermelde regio ( Zwijnaarde / Merelbeke / St.

  Martems Latem / St Denijs Westrem)).Wij bieden Rentokil Initial biedt een uitdagende werkplek in een dynamische en solide organisatie met voldoende doorgroeimogelijkheden en kansen voor ontwikkeling.

  Rentokil Initial is een no-nonsense werkgever waar teamwork, servicegerichtheid en intermenselijke relaties de drijfveer zijn.

  Je kan rekenen op een aantrekkelijk salaris met interessante extralegale voordelen, afgestemd op jouw kwalificaties.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier