Projectmanager metaalsector (m/v)
Konvert Interim Eeklo
Eeklo, BE
2 dagen geleden

Profiel

Voor een internationale firma regio Eeklo zoeken wij een projectmanager met affiniteit Metaal (m / v). Als projectmanager : Volg je het project op van bij contractvorming tot oplevering en onderhoud je nauw contact met de opdrachtgever.

Zet je de projectorganisatie op. In samenspraak met de directie van de verschillende afdelingen zie je erop toe dat het project kwalitatief, binnen de planning en de beschikbare budgetten uitgevoerd wordt.

Doe je marktonderzoeken, prijsaanvragen, onderhandelingen en bestellingen van technische aankopen (ook van onderaannemers) in samenspraak met de projectdirecteur.

Zie je toe op de uitvoering van de veiligheids-, gezondheids-, milieu- en energievoorschriften voor eigen medewerkers en derden tijdens de uitvoering van het project.

Analyseer je de non-conformiteiten en klantenklachten van het project. Woon je bouw- en commerciële vergaderingen bij met de klant.

Rapporteer je maandelijks over de financiële situatie van de projecten. Interesse? Mail je cv naar eeklo.interim konvert.

be, solliciteer online of bel 09 377 08 44.

Aanbod

De bouwheer adviseren en technisch ondersteunen (bouwmethode, soort assemblage, ...). Domein : Metaalconstructie. Functionele, fysische, dimensionele, structurele of geometrische vereisten voor onderdelen, producten, .

 • bepalen en berekenen. Het terrein opmeten of de niveauverschillen, reliëfs, ... bepalen met behulp van topografische documenten, metingen, .
 • Leveranciers consulteren bij de keuze en aankoop van materieel. Leveranciers en onderaannemers selecteren en de werfuitvoering controleren.
 • Schema's, detailtekeningen en plannen van de projecten, installaties en inrichtingen opstellen of aanpassen volgens de normen en vereisten.

  Stuklijsten, specificaties en notities van de plannen bepalen en actualiseren. Technische gegevens, foto's, juridische elementen, .

 • verzamelen voor de realisatie van de plannen Een technisch gevarieerde en uitdagende job met verantwoordelijkheid waarin je kan meewerken aan internationale projecten.
 • De beroepsfierheid spreekt voor zich! Je maakt deel uit van een sterk geëngageerd en gemotiveerd team. Je staat er niet alleen voor! De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen in hetgeen je graag doet.

  Een competitief salaris met extralegale voordelen én toekomstperspectief!

  Vereiste kwalificaties

  Je beschikt over een diploma master in de ingenieurswetenschappen optie bouwkunde of architectuur, met interesse in de staalwereld of aanverwante vakgebieden.

  Je combineert een sterk rationeel-analytische ingesteldheid met een goede teamgeest. Je beschikt over een groot doorzettingsvermogen in de afwerking van je opdrachten.

  Je haalt energie uit het aansturen en coördineren van een projectteam, met een focus op resultaat. Een goede kennis van Frans & Engels is een pluspunt.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier