Adviserend arts - Regio West-Vlaanderen (Ieper)
Christelijke Mutualiteit
KORTRIJK
4 dagen geleden

Als adviserend arts ben je in de eerste plaats ... een arts. Je bent niet verantwoordelijk voor de genezing van onze leden, maar dat maakt je impact niet minder groot.

Zonder jouw tussenkomst, geen re-integratie, geen route naar ander werk of zicht op zinvolle tijdsbesteding. En ook geen optimale besteding van sociale zekerheids-middelen.

Want elke terecht geweigerde tussenkomst maakt geld vrij voor een ander.Concreet betekent dit dat jij je bezig houdt met : -Medische controle van de arbeidsongeschiktheid en nazicht van de voorgeschreven gezondheidszorgen.

 • Opvolgen van medische materie én wetgeving in de gezondheidszorg.-Je patiënten stimuleren om zich opnieuw in de arbeidsmarkt te integreren, en hen de weg wijzen naar een job die wél bij hun fysieke en mentale paraatheid past.
 • Overleggen met de behandelende arts, je collega-artsen en het team van paramedische medewerkers en verpleegkundigen.-Verslagen helder en kordaat opmaken, en een correcte administratie voeren.
 • We zoeken artsen met : -Een masterdiploma in de geneeskunde, eventueel aangevuld met een specialisatie in de huisarts-, arbeids- of verzekeringsgeneeskunde, of andere specialisatie.

 • Zin om in teamverband te werken, zowel met collega-artsen als paramedici.-Goede diplomatieke en communicatieve vaardigheden (om ook slecht nieuws kordaat te brengen).
 • CM is een grote organisatie met een heldere visie op gezondheidszorg. We geloven in de kracht van multidisciplinaire teams en in de adviserende rol van artsen naar het brede medische veld.

  Daarom omringen we je op de best mogelijke manier : -Medische uitdaging Als de ochtend start met oncologie, eindigt hij met psychiatrie.

  En intussen passeerden ook een hernia, een stoflong en een burn-out de revue. Als adviserend arts kom je elke dag complexe en boeiende pathologieën tegen, uit alle hoeken van je vakgebied.

 • Uitgebreide omkadering Je bent uiteraard onafhankelijk in je oordeel als arts. Maar daar houdt je eenzaamheid op. Je beschikt over een team van collega-artsen en paramedici om je ideeën mee af te toetsen.
 • En over een administratief team dat je helpt met het papierwerk. En over een grote organisatie die je het comfort geeft om permanent bij te scholen én de combinatie met je privéleven in balans te houden.

 • Aantrekkelijk salaris Je wordt als bediende aangeworven met een vast contract en een mooi pakket loon en voordelen.-Standplaats Je standplaats is Ieper (St-Jacobstraat 24, 8900 Ieper), met verplaatsingen binnen de regio West-Vlaanderen.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier