JAVA DEVELOPER | Spring, Hibernate
EyeTech Solutions
Antwerp, Belgium
4 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Java Developer - Jobomschrijving : Samen met je team zal je tal van projecten uitvoeren voor de klanten en zal je gebruik maken van in-house gemaakte software.

Je zal instaan voor de analyse van de behoeften van klanten en zal deze vertalen naar technische oplossingen.Naast je dagelijkse taken heb je mee inspraak over de projectstructuur, manier van werken en de architectuur.

Java Developer - Profiel : Je hebt een hoger diploma en hebt minstens 3 jaar relevante ervaring in Java.Spring, Hibernate, Docker en K8S zijn je zeker niet vreemd.

Je bent een open-minded & leergierig persoon die er steeds naar streeft om nieuwe zaken bij te leren en te verbeteren.Java Developer - Aanbod : Je krijgt een aantrekkelijk bruto jaarsalaris dat rond de €50.

000 zal liggen, afhankelijk van je ervaring.Daarbovenop krijg je een bedrijfswagen met tankkaart. Zo kan je zonder problemen al je verplaatsingen maken.

Zeg vaarwel tegen tankkosten!Verder krijg je dagelijks €8 aan maaltijdcheques. Dit zorgt voor een mooie bonus en je zal zo iedere dag genieten van een heerlijke maaltijd.

Je krijgt ook een uiterst voordelige groeps- & hospitalisatieverzekering. Zo zit je safe voor de toekomst. Slaap dus iedere nacht op beide oren!Er staat je een uiterst gemotiveerd en aangenaam team te wachten met de focus op continue verbetering.

Zo krijg jij de kans om door te groeien en je eigen pad binnen het bedrijf te bepalen. Je hebt dus echt inspraak op je eigen ontwikkeling!Interesse?

Solliciteer vandaag nog!Voor meer vacatures kan je altijd terecht op onze website :

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier