Plant Manager
Whoohoo
Antwerpen, Belgie
5 dagen geleden

Over de functie

In jouw rol als plant manager ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van twee asfaltcentrales gelegen te Vinalmont en Grimbergen.

Je bouwt een fundament op met je operationele kwaliteiten in combinatie met een efficiënte samenwerking met alle betrokken partijen.

Als leidinggevende sta je in voor de coördinatie van de medewerkers in deze 2 centrales. Om een continu productieproces te verzekeren, beheer jij de aan- en afvoer van de grondstoffen door middel van het bestellen van goederen en het organiseren van de stocks.

Als plant manager ga je door regelmatige interne en externe audits de kwaliteit van de geleverde producten opvolgen en controleren zodat de normen gehaald worden.

Je staat in voor de algemene werking van de installaties en zoekt steeds innoverend mee naar oplossingen voor de optimalisatie van de centrales en machines.

Functie eisen

De Plant Manager die we zoeken beschikt over :

 • Een master ingenieurswetenschappen elektromechanica (of bouwkunde met kennis elektriciteit en mechanica)
 • Minstens 8 jaar relevante ervaring
 • Je spreekt vlot Nederlands en Frans
 • Peoplemanager met commerciële en pro-actieve mentaliteit
 • Sterke focus op interne en externe klanttevredenheid en lange termijnrelaties
 • Over het bedrijf

  Je komt terecht in een van de grootste bouwbedrijven in België die gespecialiseerd zijn in diverse disciplines, van gebouwen tot burgerlijke bouwkunde, wegenbouw en industrie.

  Zij bieden jou een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extra legale voordelen en een firmawagen.

  Om jouw groei te ondersteunen geven zij een onboardingsproces om jouw intern netwerk uit te bouwen. Naast een team dat zich de volle 100% geeft, is er voldoende ruimte voor ontspanning.

  Flex

  Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier