Flexibit (via Cronos Groep) - PHP Developer / e - Commerce en Maatwerk Oplossingen
Flexibit
Kontich; Belgium
16 dagen geleden
source : ictjob.be

Functie Als PHP-ontwikkelaar realiseer je oogstrelende front-ends in combinatie met vernuftige back-ends voor Web toepassingen.

Profiel Een eerste praktijkervaring in een professionele omgeving heb je reeds achter de kiezen, maar we doen niet moeilijk over aantallen.

Leren van je collega's vind je geweldig, maar niets geeft je zoveel voldoening als zelf het antwoord vinden. Jouw geest is analytisch, jouw aanpak pragmatisch.

Je hebt een diepgaande kennis van : PHP 7 en MVC frameworks (Symfony, Laravel, ...) SQL en databases Web services Bonuspunten krijg je voor : Ervaring met e-

Commerce of content management systemen (CMS) Kennis van JavaScript frameworks. Versiebeheer, continuous integration Overweg kunnen met verschillende OS en Web Servers Aanbod Een team van collega's met een play hard, work smart mentaliteit Een carrière pad dat nog niet gebeiteld is in steen, maar waarbij je veel inspraak krijgt en kans voor zelfontplooiing.

Klanten in alle denkbare sectoren van onze economie, zolang ze maar iets verkopen. En natuurlijk de basics zoals een aantrekkelijk salaris en een waslijst extralegale voordelen waaronder een bedrijfswagen (of een bakfiets, whatever makes you happy!).

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier