payrollbeheerder
Accent Jobs for People NV
Roeselare, BE
2 dagen geleden

Je staat samen met je enthousiaste collega’s in voor de volledige loonverwerking (voorbereiding, berekening en controle van alle loon- en salarisgegevens) van onze grote ondernemingen.

Als centraal aanspreekpunt sta je in voor alle vragen van je klant. Je geeft eerstelijns ondersteuning en je staat in voor een correcte en tijdige opvolging van deze vragen.

Je biedt ondersteuning bij de personeelsadministratie door tijdig en correct de nodige sociale documenten, simulaties aan te leveren.

Met je proactieve houding geef je klanten een correct advies betreffende arbeidsrecht, sociale- en fiscale wetgeving.

Je voorziet periodieke rapportage aan de klanten in de vorm van loonstaten, financiële bestanden en andere.

Om een goed contact met de klant te onderhouden, breng je hen enkele malen per jaar een klantenbezoek. Daarnaast hou je hen op de hoogte van nieuwe oplossingen die onze klant kan aanbieden.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier