Shiftleader horecaketen (m/v)
Konvert Interim Genk
Genk, BE
6 dagen geleden

Profiel

Voor onze klant te Genk zijn we op zoek naar een ambitieuse shiftleader in de fastfoodsector. Je zal verantwoordelijk gesteld worden voor het aansturen van een team van 20-25 personen.

Je zal hun een vorming geven om hun job goed te kunnen uitvoeren. Zowel kassa als keukenwerk schrikt jou niet af! Communiceren, motiveren en organiseren zijn voor jouw geen onbekend terrein.

Jouw takenpakket : Voorraad beheren Tekorten vaststellen Bestellingen plaatsen Klanten verwelkomen en informeren over de organisatie Jouw profiel : Je bent zeer flexibel aangezien je in shiften zal werken.

Ervaring in de horeca / voeding is een pluspunt! Weekenden werken is voor jou geen probleem. Je zal eerst 10 weken opgeleid worden.

Na een succesvolle theoretische test zal je aan de slag gaan als shiftleader. Het is ook de bedoeling om zo snel door te groeien naar assistent manager.

Ben jij de persoon die wij zoeken? Mail dan zeker je CV naar genk.interim konvert.be

Aanbod

De activiteiten van teams superviserenDe toepassing van de procedures voor veiligheid, hygiëne en kwaliteit controleren. De organisatie commercieel en administratief opvolgen.

Basisonderhoud van ruimtes en uitrusting superviseren. De planning van werknemers opstellen (kelners, teamleden, ...). De voorraad opvolgen, tekorten vaststellenBestellingen plaatsen.

De werking opvolgenWaken over de klanttevredenheid. Het commerciële beleid toepassenKlanten binden. Leveranciers of dienstverleners selecterenOnderhandelen over contractvoorwaardenDe geleverde diensten of producten controleren.

Kassabedragen tellen. Personeel aanwerven en ze de richtlijnen van de organisatie aanleren. Producten controleren bij de levering (kwaliteit, kwantiteit, staat)Toezicht houden op het opbergen en opslaan (koelkamer, diepvries, .

 • Je zal eerst 10 weken opgeleid worden. Na een succesvolle theoretische test zal je aan de slag gaan als shiftleader. Het is ook de bedoeling om zo snel door te groeien naar assistent manager.
 • Vereiste kwalificaties

  Je bent zeer flexibel aangezien je in shiften zal werken. Ervaring in de horeca / voeding is een pluspunt! Weekenden werken is voor jou geen probleem.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier