OPERATOR FORMULATIE/MENGINGEN
Manpower
Wijnegem, Antwerpen, BE
14 dagen geleden
source : Jobat

Je zal samen met je collega's van de afdeling Mengingen instaan voor de correcte bereiding van de gelatine en mengingen (olie / pasta) volgens de bereidingsprotocollen en productievoorschriften, het dagelijks reinigen en kuisen van ketels, productiemateriaal, lokalen en werkomgeving, het dagelijks / wekelijks onderhoud / controle van de productie apparatuur, ketels, drukmeters en andere toestellen behoort ook tot de verantwoordelijkheden van het volledige team.

Het intern in ontvangstnemen en handling van alle grondstoffen, goede communicatie en samenwerking met de collega's van het magazijn is essentieel.

Het correct en nauwkeurig afwegen van alle grondstoffen samen met je collega's, alle productiedocumenten conform de GMP regels invullen en verwerken in de database.

Kwaliteitscontrole conform interne richtlijnen van de grondstoffen en afgewerkte mengingen en gelatine. Na volledige opleiding sta je ook in voor de opleiding van nieuwe medewerkers, ben je back-

up van de beide hoofdoperatoren bij afwezigheid en zorg je tevens voor een goede samenwerking met de productie operatoren.

Bijdragen aan de orde, netheid en veiligheid op de werkvloer, toepassen van HACCP en GMP afspraken

 • Je beschikt over een BSO of TSO diploma in een relevante studierichting
 • Je beschikt minimaal over 5 jaar relevante ervaring als operator mengafdeling in een onderneming gerelateerd aan de voeding, farma of cosmetica, ervaring met contract manufacturing is een plus.
 • Je hebt een parate kennis van HACCP en / of GMP.
 • Je beschikt over een basis kennis techniek, PLC gestuurde machines, goede kennis van Excel en Outlook
 • Je spreekt, leest en schrijft zeer goed Nederlands en je beschikt over een goede basis Engels lezen en begrijpen
 • Je bent een ondernemend en zelfstandig persoon met een sterk kwaliteitsbewustzijn
 • Je hebt een hands-on mentaliteit en deinst niet terug voor intensief en zwaarder werk
 • Je bent stressbestendig en flexibel
 • Je bent sociaal en pragmatisch
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier