Rangeerder
AGO Jobs & HR
Mechelen, Antwerpen, BE
3 dagen geleden
source : Jobat

Voor een logistiek bedrijf te Kampenhout zoeken wij een rangeerder (2 ploegen) : Wat houdt de functie in?Als Rangeerder draag je zorg voor het aan-

en omkoppelen van trailers, bakwagens en aanhangwagens. Daarnaast zorg je ervoor dat de wagens voor het geplande dock van het magazijn klaar staan, zodat deze wagens tijdig kunnen worden geladen / gelost.

Wat vragen zij van je?Naast de vakinhoudelijk bagage beschik je over de talenten en vaardigheden die passen bij deze rol.

Je voelt je comfortabel in een veeleisende en dynamische omgeving. Je kent de branche goed en door jouw kennis en ruime ervaring ben je in staat om de gewenste groei te realiseren.

Verder heb je / ben je : In het bezit van minimaal rijbewijs B, het bezitten van een Rijbewijs C en / of CE is een pluspunt.

Ervaring als Rangeerder of Chauffeur. Een flexibele instelling, zelfstandig kunnen werken en een ?hands on' mentaliteit.

Je voelt je verantwoordelijk en gaat nauwkeurig te werk. Kennis van wet- en regelgeving m.b.t. de functie. Bereid om magazijnwerkzaamheden op te nemen.

Bereid om in wisselende dienste te werken.

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier