Manager Food - Burcht (BE)
Ausy Group Belgium NV
Burcht, BE
2 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Bij 'AUSY, a Randstad company' zijn we dagelijks op zoek naar dé Retail-toppers in Vlaanderen, dit voor verschillende bedrijven, waaronder ook deze interessante SUPERMARKTKETEN.

Kort samengevat is de Manager Food verantwoordelijk voor de commerciële dynamiek, de goede werking van zijn / haar afdelingen, de vlotte organisatie van de taakgebieden en medewerkers en de goederenstroom binnen de winkel.

Meer info? Mail of bel gerust even naar Maaike 04 70 19 48 34 Als Manager Food ziet je takenpakket er als volgt uit : Je plaatst de klant centraal in alles wat je doet.

Je anticipeert op de klantbehoeften, investeert in een lange termijnrelatie en ontwikkelt structurele acties om de dienstverlening te verbeteren.

Je werkt een commercieel plan uit voor je afdelingen en zorgt voor de goede uitvoering hiervan. Je streeft naar een efficiënte en productieve organisatie van je afdelingen : je identificeert en bevordert de best practices en begeleidt je teams bi...

Functie-eisen :

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier