Designer
JAN DE NUL
9308 Aalst België
1 dag geleden

Designer

Onze positie als wereldspeler hebben we te danken aan onze technische innovatieve knowhow en de modernste baggervloot ter wereld.

Jan De Nul Group blijft investeren in zijn vloot. De Nieuwbouwafdeling is vanaf het voorontwerp betrokken. De Fleetmanagers zijn verantwoordelijk voor het onderhoud en de uitrusting van de bestaande vloot.

Elk project is anders en telkens opnieuw wordt de optimale configuratie samengesteld. En als het niet bestaat, maken we het zelf!

Als Designer sta je in voor het opmaken, verwerken en opvolgen van productie- en besteltekeningen voor onze baggeruitrusting, schepen en offshore projecten.

Jouw taken en verantwoordelijkheden zijn :

 • Ontwerp van preliminaire concepten in nauwe samenwerking met interne departementen.
 • Evalueren van mogelijke beperkingen in het ontwerp.
 • Ontwerp van componenten en staalstructuren voor schepen en offshore structuren in 2D & 3D van initieel ontwerp tot productietekeningen.
 • Ondersteunen van het newbulding departement in het transformeren van een preliminair nieuwbouw ontwerp tot een ontwerp op papier.
 • Voorbereiden van het technisch design pakket voor logistiek, onderhoud en productie.
 • Implementatie van aanpassingen en verbeteringen van het ontwerp, zodat de design data up to date blijft.
 • Profiel

  Je beschikt over een bacheloropleiding elektromechanica of je hebt ervaring met staal- en machinebouw. Je voelt je aangetrokken tot ontwerp en CAD tekenwerk en hebt een goed technisch inzicht.

  Ervaring met marine design, structuren van schepen of offshore structuren is een pluspunt. Kennis van PTC Creo Elements, PTC Windchill en Ansys Mechanical is ook mooi meegenomen.

  Je zal werken vanuit onze kantoren in Aalst.

  Wat wij bieden

  Via de JDN-Academy bieden we jou een permanent opleidingstraject aan.

  Een caring culture : via ons FIT-programma waken we over jouw welzijn. Er is aandacht voor beweging, voeding en een gezonde work-life balance.

  De kans om samen met je collega’s het verschil te maken, je te onderscheiden door creativiteit , innovatie en duurzaamheid .

  Door multidisciplinaire teams samen te stellen op maat van elk project, zetten we de juiste persoon steeds op de juiste plaats.

  Solliciteer nu

  Persoonlijke informatie Voornaam Achternaam Geboortedatum Formaat 31 / 12 / 1901 Nationaliteit Nationaliteit Contact informatie Adres Adres Stad Postcode Land Telefoon E-mail Bijlagen Foto Bestand selecteren Slechts één bestand.

  10 MB limiet.

  Toegestane types : png jpg jpeg. CV Bestand selecteren Slechts één bestand.

  10 MB limiet.

  Toegestane types : txt pdf doc docx. Motivatiebrief Bestand selecteren Slechts één bestand.

  10 MB limiet.

  Toegestane types : txt pdf doc docx. Ik aanvaard de . Ik accepteer de .

  Waar wil je werken?

  Wat is jouw opleiding?

  Wat wil je graag doen?

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier