TECHNIEKER DRIE PLOEGEN - VAST CONTRACT
Manpower
Zonnegem
5 dagen geleden

Job Description

Je werkt in een moderne productieomgeving waarin je mee zorgt voor het vlot werken van alle technische uitrustingen.

Je wordt ingeschakeld in het preventief en curatief onderhoud van zowel een oud als een nieuw machinepark.

Door een scherpe analyse van de fouten, tracht je deze in de toekomst te vermijden, adhv veranderingen of optimalisaties.

Je wordt bijgestaan en verder opgeleid door een heel ervaren onderhoudsverantwoordelijke.

Je werkt in 3 ploegen.

Client Description

Manpower Permanent Placement is gespecialiseerd in technische vacatures en leidinggevende vacatures. Wij kijken samen met ambitieuze starters en ervaren professionals uit naar een nieuwe stap of wending in hun carrière.

Het is ons doel om zoveel mogelijk opties aan te bieden op maat van de kandidaat. Je start steeds met een contract onbepaalde duur vanaf dag één.

Voor onze klant, een vooraanstaand bedrijf met een familiale werksfeer, zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker (m / v), tewerkgesteld in de regio Sint-Lievens-Houtem.

Candidate Profile

Je genoot technisch onderwijs (A2 of bachelor) : Elektromechanica, Elektriciteit, Mechanica, elektromechanica, Elektrische installatietechnieken, Mechanische vormgevingstechnieken, ...

Ervaring als technieker is een plus.

Je wil graag het onderhoud doen van machines en vind het uitdagend om storingen op te lossen.

Client Offer

Je krijgt een belangrijke functie met veel variatie en uitdaging binnen een menselijk bedrijf met doorgroeimogelijkheden.

Zowel interne als externe opleidingen zijn mogelijk afhankelijk van jouw behoefte. Je start vanaf dag één met een vast contract.

Voor jouw inzet krijg je een competitief salarispakket (afhankelijk van jouw ervaring) met extralegale voordelen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier