Ordina - Project Manager
Ordina
Mechelen, Belgium
5 dagen geleden
source : ictjob.be

Functie Als project manager word je ingezet bij diverse klanten in de (luxe) automobile sector, retail, pharma, banking..

 • Je ondersteunt het bedrijf bij de uitvoering van projecten en programma's. En je ziet toe op de toepassing van de project-
 • en portfoliomanagementmethodiek zoals voorgeschreven door de PMO. Je bent verantwoordelijk voor de productie en implementatie van projecten, met nadruk op projectgovernance, het leiden van stuurgroepen, budget-

  scope- en tijdsbeheer, het beheer van projectpersoneel etc. Wie we zoeken Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een projectmanagementfunctie Elke certificering in project management is een pluspunt Je werkt graag voor een breed Scala aan klanten Je werkt zelfstandig en resultaatgericht Je bent niet alleen een teamspeler, maar ook een leider Wat we bieden Je draagt bij tot projecten bij Belgische topbedrijven Jouw collega's staan open voor eigen initiatief en zijn open minded Je werkt in een hightech omgeving met focus op kennis en innovatie Jouw kennis blijft voorop lopen door deel te nemen aan workshops, trainingen en conferenties Je kunt je carrière richting geven en groeien Je geniet van voordelen zoals een bedrijfswagen, laptop, telefoonbijslag, verzekering etc.

  Je kan je netto salaris optimaliseren dankzij onze IP-reward

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier