Orderpicker 2-ploegen regio Herentals
Accent
Herentals, BE
6 uur geleden

Onze klant is een technische groothandel voorproducten in centrale verwarming en ventilatie die handelt metprofessionele installateurs.

Als KMO en tweede-generatiefamiliebedrijf vind je bij hun een open bedrijfscultuur waar demedewerkers kort bij elkaar en het management staan.

Doorjarenlange investeringen in de uitbouw van een sterk HR-beleid stajij als medewerker met je persoonlijke ambities binnen hunorganisatie voorop.

Onze klant bied de werknemers dan ook eenprofessionele en innovatieve werkomgeving : dynamische werking metaandacht voor opleiding en ontwikkeling maar ook met aandacht voorjouw persoonlijkeambities.

Functiebeschrijving

Jestaat in voor het picken van onze goederen met een handscanner.Zowel de kleine als grote materialen. (radiatoren ketelsinstallatiemateriaal.

 • Je staat in voor het klaarzetten van onzegoederen voor transport zowel naar klanten als hunfilialen.
 • Functie-eisen

 • Jebent bereid om in een ploegensysteem te werken :
 • 06.00u-14.00u14.00u-22.00u

  Arbeidsvoorwaarden

  Jekomt terecht in een familiebedrijf met een open bedrijfscultuurwaar collega's kort bij elkaar staan en in een positieve sfeersamenwerken.

  Onze klant biedt een job met veel autonomie eenmarktconforme verloning en full time tewerkstelling van maandag totvrijdag in een 2-ploegen systeem.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier