Vacature|Project Manager Building|Brussel
TEC nv
Brussels, Belgium
3 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Als Projectmanager Building bestaan je sleuteltaken uit : end to end’ beheren, coördineren en opvolgen van projecten (studie en realisatie) ter ondersteuning van de agent als die huurder / eigenaar is van het gebouw.

Realiseren van creatieve haalbaarheidsstudies en voorontwerpen (volgens de concepten), in de vastgelegde termijnen, inclusief hun budgettaire raming, conform de vermelde voorwaarden en vereisten.

end to end’ verantwoordelijk zijn voor het vlekkeloos uitvoeren van de projecten, in overeenstemming met de lopende normen en standaardenDeze projecten tijdig, binnen budget en met de overeengekomen kwaliteit opleverenOp projectniveau de voornaamste gesprekspartner zijn naar de externe bouwpartners toe, wanneer nodig deze challengen en bijsturen wat betreft de bouwloten onder beheer van de bank.

De correcte toewijzing van kosten opvolgen tussen de bank en de agent. De kosten optimaliseren in functie van de behoeftes en meerwaarde van de bankDe commerciële relatie beheren tussen FAC en de agent.

Juist evenwicht houden tussen de vragen van de Business, de visie van de Bank en FAC en de verschillende beperkingen (budgettair, technisch, ).

De klant sensibiliseren m.b.t. budgettaire impacts.i.s.m. het Expertise Center deelnemen aan de ontwikkeling en correcte toepassing van normen en richtlijnen met betrekking tot verschillende bankaspecten, onroerend goed en veiligheidAansturen van de noodzakelijke CAD en operationele technische competenties (bouw, HVAC, elektriciteit en cabling) i.

s.m. het Expertise Center en Space Mngt, Study & Drawing.Je beschouwt het als je prioriteit dat, ism document management, de gebouwendocumentatie na aanpassingswerken correct wordt bijgewerkt.

De informatie gestructureerd verspreiden, gebruikmakend van de correcte kanalen.Focussen op goed onderbouwde relaties met je collega’s uit de regio’s en alle andere stakeholders binnen FAC, de bank en exMoedertaal : NederlandsBen jij in het bezit van een masterdiploma burgerlijk of industrieel ingenieur of architectuur?

Heb jij het talent om technisch hoogopgeleide medewerkers aan te sturen en te motiveren? Beschik jij over een positieve teamspirit?

Ben je stressbestendig en werk je graag kwaliteitsgericht? Ben je niet bang voor wat verantwoordelijkheid?Ben je leergierig en nieuwsgierig?

Sta je open om je te verdiepen in civiele ruimtelijke inzichten en projectmanagement 'bouw'?Ben je iemand die goed kan luisteren en begrip en kennis heeft voor de business behoeften?

Ben je iemand die klantgericht te werk gaat?Ben je iemand die kan challengen op een constructieve manier, zodat dit de samenwerking kan bevorderen.

Ben je hiervoor bereid gebruik te maken van je eigen netwerk? Ben je iemand die zich bewust is van de risico’s inzake continuïteit ?

Hou je hierbij nog steeds rekening met het belang van de klant en de bank?Ben je iemand dei correct oplevert? Iemand die zeer analytisch is , maar toch nog out of the box’denkt?

Heb je een groot gevoel van verantwoordelijkheid?Ben je ondernemend? Je weet wat zelfstandig werken is en durft beslissingen nemenBeschik je over uitstekende interpersoonlijke communicatie- en onderhandeling skills?

 • Dan ben jij de Project Manager Building die Tec zoekt! Naast een contract onbepaalde duur met een aantrekkelijk salaris op maat, bieden wij je : Een boeiende werkgever in volle expansie die veel toekomstmogelijkheden biedt voor jouw verdere carrière in de technische branche;
 • Een heleboel extralegale voordelen. (Bedrijfswagen, groepsverzekering, dagvergoeding, hospitalisatieverzekering)Bedrijfsevents in een echte TEC-sfeer.

  Teammeetings per kwartaal, sportevenementen)De mogelijkheid om je eigen talent verder te ontwikkelen dankzij ons GRITT4TalentPersoonlijk contact met en ondersteuning van ons hecht team van HR Coördinatoren, Sales managers en Office managers.

  Traktaties op de werf of klantensite;En last but not least : de kans om een groot netwerk op te bouwen en om je ervaringen en kennis met andere technische profielen te delen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier