Inside Sales Representative - Talent Pool Antwerpen
Fabory
Herentals
1 uur geleden

Wat ga je doen?

We zijn steeds op zoek naar energieke en toegewijde meertalige talenten om onze klanten te ondersteunen om succesvol te worden.

Als Inside Sales Representative communiceer je rechtstreeks met je B2B-klanten, verwerk je bestellingen, handel je eventuele problemen af en werk je nauw samen met ons Outside Sales team.

Omdat we onze klanten ondersteunen in het Nederlands, Frans en Engels blijven jouw taalvaardigheden up-to-date.

Heb je affiniteit met technische producten en / of concepten? Werk je graag met mensen? Ben jij een geweldige ambassadeur van hoogwaardige klantenservice?

Vind je het leuk om problemen op te lossen, initiatief te nemen en resultaatgericht te werken? Dan hebben wij een mooie kans voor jou!

Locatie : Onze Inside Sales-teams zijn gevestigd in Antwerpen, Brugge, Luik en Turnhout

Contract : We zijn op zoek naar zowel vaste als tijdelijke teamleden

Startdatum : Flexibel

Wat bieden we jou?

 • Een leuke en dynamische werkomgeving met geweldige collega's
 • Een competitief bruto salaris en daarnaast een aantrekkelijk bonus systeem (profit sharing plan) met een uitbetaling per kwartaal als jij samen met onze collega’s de vooropgestelde targets haalt
 • Een hospitalisatieverzekering voor jou en inwonende gezinsleden en een groepsverzekering maken ook deel uit van ons verloningspakket (beide zonder eigen bijdrage)
 • Ecocheques en sectorale premie
 • Naast 20 wettelijke verlofdagen, 12 extra dagen (ADV) in ruil voor een 40u werkweek
 • Ben jij klaar om je toekomst bij Fabory te starten?

  Solliciteer via de knop " Apply now" en we nemen spoedig contact met je op.

  Wil je meer weten over de rol of Fabory?

  Stuur ons een e-mail naar talent fabory.com en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

  Wie is Fabory?

  Fabory biedt een breed en groeiend assortiment aan bevestigingsmiddelen, gereedschappen, industriële artikelen en veiligheidsproducten van gerenommeerde en bekende merken.

  Onze klanten opereren in allerlei markten en sectoren en wij ondersteunen zowel kleine bedrijven als multinationale ondernemingen door te voorzien in hun behoeften voor hun dagelijkse productie en MRO.

  Equal Opportunity Workplace

  Fabory is een Equal Opportunity Workplace. Alle gekwalificeerde kandidaten zullen dezelfde kansen krijgen voor de vacature zonder rekening te houden met ras, huidskleur, religie, geslacht, seksuele geaardheid, genderidentiteit, nationale afkomst of handicap.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier