Graduate Position: 75 Fiscaal Controleurs
SPF Finances - FOD Financiën
Bruxelles
14 dagen geleden
source : Student.Be

In het eerste jaar start je in een dienst Beheer van de Algemene Administratie Fiscaliteit binnen je toegewezen pijler(P / KMO / GO).

In functie van je evolutie en kennis stroom je hierna door naar een dienst Controle. Eens je ingewerkt bent, bestaat je job onder andere uit de onderstaande taken :

 • Je behandelt en volgt fiscale dossiers op. Je verzorgt de erbij horende correspondentie. Je stelt zelfstandig documenten op, zoals verslagen en pv’s.
 • Je past de geldende reglementering toe en zoekt indien nodig de correcte informatie op.

 • Je analyseert en controleert (mogelijk ook ter plaatse) de strikte naleving van de reglementering van fiscale zaken en je stelt inbreuken en aanwijzingen van fraude vast of spoort deze op teneinde de inbreuken te regulariseren en te bestraffen.
 • Je werkt mee aan de in ordestelling van dossiers, voert opzoekingen uit in het archief of de beschikbare documentatie, al dan niet op vraag van interne of externe klanten.
 • Daartoe leer je ook werken met de informaticatools die specifiek zijn voor de FOD Financiën.

 • Je bent contactpersoon, ontvangt belastingsplichtingen aan het loket en beantwoordt frequent voorkomende vragen via telefoon.
 • Aan rechthebbenden reik je attesten uit in verband met hun fiscale toestand (bijvoorbeeld voor het verkrijgen van een studiebeurs).

 • Je organiseert je eigen werk en bepaalt uiteraard in samenspraak met je chef en collega’s in welke volgorde je taken zal uitvoeren, wat belangrijk en wat dringend is.
 • Je weet wat je doelstellingen zijn en zorgt ervoor dat je taken klaar zijn binnen de afgesproken deadlines. Je werkt nauwgezet en je controleert je eigen werk om fouten te vermijden.

 • Je bent leergierig en wil levenslang leren. Je volgt de cursussen die je worden aangeboden, je werkt je kennis en vaardigheden constant bij en benut je doorgroeimogelijkheden.
 • Daarbij word je uiteraard gesteund door een goed uitgebouwd intern opleidingssysteem, de opleidingen die je volgt maken daarbij gewoon deel uit van je dagtaak.

  Bij de uitoefening van deze functie kom je mogelijk in contact met het publiek.

  Solliciteer via Selor t.e.m. 14.01.2019

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier