Project Site Coordinator Waterways North
TRACTEBEL ENGIE
Antwerp, Belgium
4 uur geleden

Jouw missie

als Project Site Coordinator ben je verantwoordelijk voor de begeleiding en coördinatie van projecten. Tot jouw takenpakket behoren onder meer :

de calculatie en offerteopmaakhet opstellen van procedures en technische specificatiescontacten en onderhandelingen met de klanten (overheden) tijdens de projectuitvoeringcontacten met en opvolging van de leveranciers, onderaannemers en werfleidingde technische detailuitwerking en opvolging van de projecten samen met het engineering officebeheer van planning, kwaliteit, veiligheid, uitgaven en inkomstenje neemt de leiding over inbedrijfnames en coördineert alle betrokken partijen je rapporteert aan de Project Manager en fungeert dagdagelijks als zijn rechterhand

Jouw profiel

 • je bent industrieel ingenieur of burgerlijk ingenieur elektromechanica of elektronica (of gelijkwaardig door ervaring)
 • je hebt minimum een 2-tal jaar werkervaring is een pluspunt maar geen must
 • ervaring met overheidsopdrachten strekt tot aanbeveling
 • je bent contactvaardig en resultaatsgericht
 • jouw sterk analysevermogen stelt jou in staat snel en correct situaties in te schatten, en het overzicht te houden in complexe zaken
 • je bent hands-on en pragmatisch ingesteld
 • je hebt een autonome manier van werken in een teamgeoriënteerde organisatie
 • op werven vertoon je leidinggevende vaardigheden. Je vertoont sterke affiniteit met de werf en praktische uitvoering
 • plannen, organiseren en coördineren zijn voor jou vanzelfsprekend
 • jouw moedertaal is Nederlands en je weet je uit de slag te trekken in het Frans en het Engels
 • Binnen de divisie Infra, is het departement Environment North deskundig op het gebied van elektromechanische uitrusting van waterzuiveringsstations, drinkwaterproductiecentra en pompstations in het noorden van het land.

  Waterbehandelingsinstallaties en zwembaden behoren eveneens tot het werkdomein.

  ENGIE Fabricom biedt jou Wie aan de slag gaat bij ENGIE Fabricom, kan rekenen op boeiende en gevarieerde projecten. Bovendien word je bijgeschoold in de nieuwste technologieën.

  Je komt terecht in een sfeer van teamwork, maar beschikt tegelijk over de nodige zelfstandigheid. Afhankelijk van je interesse en profiel, zijn er op termijn doorgroeimogelijkheden.

  Jouw HR-contact : Eva Rowies Werkplaats : Vlaanderen is jouw regio, met Aartselaar als uitvalsbasis

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier