Boekhouder/Office Manager - familiebedrijf - Wijnegem
Accountemps
Wijnegem, BE
4 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Deze groeiende KMO is een groothandel actief in de B2B sector en gelegen in het noorden van Antwerpen. Het is bereikbaar met het openbaar vervoer en voorzien van voldoende parkeergelegenheid.

Je zal zeer nauw samenwerken met de boekhoudster en de zaakvoerder en krijgt de ruimte om je eigen takenpakket te ontwikkelen en mee aan de kar te trekken.

 • De verantwoordelijkheden voor deze functie zijn : Het opmaken van de BTW aangiftes Het opvolgen van de maandelijkse uitgaande facturatie Het opvolgen van het debiteurenbeheer Het rapporteren aan de zaakvoerder De vereiste kwalificaties voor deze functie zijn : Je hebt een A1 diploma of graduaat boekhouden Je hebt minimum 3 jaar ervaring Je bent communicatief en spreekt vloeiend Nederlands;
 • basiskennis van het Frans en het Engels is een pluspunt Je kan werken met het boekhoudpakket Navision Je bent een gedreven teamplayer en flexibel Je komt terecht in een boekhoudteam van 2 personen waarin u rapporteert aan de zaakvoerder.

  Bovenop jouw competi... ref : ad47781ideq32

  0c2c1d2209c704a845a0f093f0567c71

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier